Head sõbrapäeva!

vääna suvelTäna puhus 12-15ms põhja-loode tuul. Käisin Vääna-Jõesuus. Kedagi teist ei olnud. Liiv oli kivikõva, sest temperatuur õues oli veidi miinuses. Päike paistis ja vahurull oli igal pool silmapiiril. Peale paari tundi sõitmist oli poom jääst libe ja depower liin täiesti jääs. 2-5 kalüpso pidas ilusti vastu, ainult surfipüksid jäätusid jalga kinni. Harjutasin switchist backi hüppamist ja inverdiga hüppeid. Switchist backi tegemisel tuleb üks jalg tihti aasast välja. Aga korra isegi tuli see trikk välja. Lohet lõpus alla lastes suutis safety nöör katki minna ja lohe hp-leashi otsast minema lennata. Õnneks sain lohe tervelt jõest kätte. Panin siia nostalgiast ühe vääna pildi eelmisest suvest :) Kes leiab end pildilt üles?

2 thoughts on “Head sõbrapäeva!

  1. No sul pidi küll radiaator taskus olema, muidu ma ei usu. Ma arvan, et sa ei käinudki :)

  2. Hakka või uskuma, et merel käisid:) Kui valetad saaad kolki:D Prognoos on muidugi selline, et igapäev laksab 7-9 m2 lohe tuult, kuid miinuskraadid ei kutsu kohe kuidagi.