Häid Pühi!!

imgp0852_800.jpgTervitused Tarifalt! Kevad on siin täies hoos – varjus 20 kraadi ja päike põletab. Head tugevat tuult pole veel olnud, kuid täna sai surfida. Rannas oli ainult paarsada lohetajat :D Levantega tulevad kõik Valdevaquerose Las Dunase randa. Siit ka pilt. Peaks Caños de Meca ära proovima, äkki on seal parem. Homme on tuuleks poniente ja ennustuse järgi kuni 15ms tuul. Täna sain lõpuks uut lauda proovida. Poison 130cm on laud, mis isegi nõrga tuulega kandib uskumatu nurgaga ülestuult. Kuulsin ka, et Hyper II jõudis Eestisse. Ootan huviga H2 10,5m2 võrdlust H 12m2-ga. Seniks aga kohtumiseni ja ootan kogu tiimi peatselt siia!

3 thoughts on “Häid Pühi!!

  1. väga cool, meil ka täna lubab tuult, kuid kraadid näitavad miinust:( Esimesel võimalusel proovime Hyper II 10,5 m2. Poomi on ka täiustatud veidike mis oli meie jaoks üllatus. Kellega seal tarifal oled ja kus ööbid??? Aprillis tuleb päris suur punt sulle järgi eesotsas Olliga muidugi…ciiciciciciciiiiiii Mina kahjuks Tarifale ei jõua, kuid plaanin minna RRD team meetingule Mauritiuse saarele, mis toimub mai lõpus. Enne seda teeme Otsaga IKO koolituse ära. Seniks ole tubli ja hoia meid kursis enda tegemistest:D