Yllari ja Ennuga Audi A8 taga lumelaua sõit

Peale tööd käisin Jüri põllul kaemas, et äkki saab lohet+lumelauda proovida:) Lund oli kõvasti, aga tuult ei midagi. Vaevu puhus 2-4 m/s ja kõva lumesadu. Üllar helistas ja pakkus variandi minna lumelaudadega auto taga sõitma.  Pool 7 oligi auto ukse ees ja suundusime Kadriorgu. Algul sõitsime suuremat ringi, kuid see ei tundunud mõnus, kuna liiklus häiris ja rada oli pask. Sõitsime 200 m lõiku, kus ühelpool teed oli kraav ja teiselpool hanged. Auto taga olime 2 kesi. Algul Ennu ja mina, pärast koos Ylluga.Köis oli läbi aasa mis liikus ja tekitas hea vedru efekti, et käsi ei tapaks. Algul harjutasin pöörded mõlemale poole ja kaifisin kraavi perve, kus kohati ulatus lumi hargivaheni:D Harjutasin slideHP mõlemale poole, mis tundub ikka eriti lihtne lumelauaga. Kuna slideHP tuli nii kergelt, siis üritasin HP 313. Algul tuli 270 kraadi, kuid lõpus kobistasin 3×2 korda kraavist välja hüpates ära hp313. Nüüd vaja veepeal sama teha:D Sõitu tuli oma 2 tundi, kõigil happy face ees ja adrenaliin laes. Homme üritame põllule minna, kui ei õnnestu, siis õhtul jälle Kadrioru ralli:) Lumi on ikka üle prahi——PÄRISELT

4 thoughts on “Yllari ja Ennuga Audi A8 taga lumelaua sõit

 1. Vägev, peaks ka 313 proovima. Mul oli eile hea sõidupäev – tuul 8-12ms. Sõitsin 5h, millest pool aega harjutasin unhooked hüppeid. Arengut eriti pole, hüpped on miskipärast madalad. Maandumised tulevad paremini välja, kui alguses. Unhooked on ikka täielik käte väsitamine. Mul on poomi poweri tõmbamise ulatus väiksemaks tegemata ja sõidan nagunii kogu aja pooleldi käte peal. Peab poomi ära häkkima.

  Mis muidu Hyper II poomil uut on?

 2. Lukusti on chiken loopi juures, mis tõstetud 5 cm kõrgusele, lisaks sellel on metallrõngad väiksemad pandud, muidu sama kõik.
  Poomi oleks pidanud juba ammu ümber tegema. Unhook hüpetel tõsta lohet kõrgemale ja enne hüpet kandi lauda rohkem vastu tuult, et suurem takistus tekiks, siis saad ka kõrgust juurde. Võta asja rahulikult ja ära tapa end 5 h sõidupäevadega.
  Meil lund mega palju ja praegu vennad põllul 7 m2 hullavad. Ma lähen õhtu poole järgi.
  Seniks tuult

 3. No täiesti läbi, juba peale 1.5h unhooked sõitu. Võimatu värk. Käed kukuvad otsast ära. Tegin poomi poweri ulatust 7cm võrra lühemaks, äkki see säästab mu jäksu. Kuidas põllul läks?

 4. Põllul oli üli kaif x3. Lumi muidugi + kraadi juures ja raske võitu. Andis päris sumbata paksus lumes, kuid ikka oli mõnus. Tuul oli pagiline nagu ikka. Sõitsin 10,5 Hyperiga, Otsa samaga. Üritasin HP hüpata ja lajatasin täie pasaga küljega vastu maad, väääääga valus oli. Homme vist enam ei kannata minna, kui sulama hakkab. Esmaspäevaks näitab + 12 kraadi, siis veele jälle…iciiciciciciiiiiiii