Hooaja lõpp Tahkos

img_1053.jpgMõningate tiimi liikmetega ja mitte-tiimi liikmetega sai ettevõetud väike Soome trip hooaja lõpetuseks. Niisiis veetsimegi Märstikuu viimase nädalavahetuse Tahkos. Mäel käisime reedel ja laupäeval. Mõlemal päeval oli üli lux talveilm. Reedel paistis päike, sooja -3 kraadi ja kõikjal värske lumi. Rajad, nagu ikka Soomes, väga heas korras. Jutukas ja co käisid muidugi ka puudevahel võsas ragistamas. Proovisin ka paar laskumist läbi pöösaste ja puude, aga ei olnud väga hea.

Laupäeva hommikul ärgates ja aknast välja vaadates selgus, et tuul on puhuma hakanud. Ruttu ruttu autodesse ja mäe poole. Hommikupooliku veetsime mäel. Sain ka oma esimesed algelised hüpped tehtud. Kuna tuul kogu aeg tõusis otsustasime kõrval asuva järve peale minna ja lohed üles lasta. Tuult oli silma järgi otsustades 6-9 m/s. Sõitsime Jussi ja Jutaga mingi paar tundi ja siis tagasi mäele. Pargis sai veits hüppamist veel proovitud ja niisama nõlvadest alla kihutatud.

Õhtul muidugi tõmbasime korraliku lõpupeo käima, nii et majal aknad värisesid ees…..noh nagu ikka need tiimi peod on…..teate ju küll:))))

2 thoughts on “Hooaja lõpp Tahkos

  1. Asko näitas Tahko video algust, mis on vääääga lahe. Kvaliteet pildil lux ja muusika valik üle prahi:) Vinni-Puhh ruulib…eheeeeeee
    Krt nagu ilmad nii soojad, et tuul va kurivaim võiks puhuma hakata, saaks vette kiirelt:) Pean vist nõiduma hakkama jälle

  2. Väga lahe tripp oli nagu ikka. Saare poisid tegid kõvasti mürtsu nagu ikka :P . Soome pargid ruulivad nagu ikka. Ja põhi osa videost on valmis… nagu ikka. Niiet seniks jääge põnevusega ootama :) . Tahaks veel!