Poomiharjutused Laulakal

Jõudsin täna hommikul, peale kahepeäevast autorallit, Tarifalt tagasi. Pea käis intensiivsest sõidust (3k km jutti) veidi ringi, kuid peale eesti toidu maitsmist paranes enesetunne märgatavalt. Ja kohe läksin Laulasmaale poomitrikke harjutama. Eelmisest korrast oli kaks kuud möödas, mis on ilmselgelt liiga palju. Vahepeal olen kõvasti üldfüüsilist trenni teinud. Edusammud olid märgatavad. Üllatusena tuli rippasendist handlepass esimese korraga välja!? Lisaks õppisin uut tüüpi hp ära. Nüüd saab peagi seda veepeal proovida (kas sellest tuleb back mobe välja või mitte :D D). Harjutasin Tarifal unhooked back-i pop’i , kuid veepeal ei saa jalgu kehast piisavalt kõrgele üles, et poomi vahetust läbi viia. Loodame, et tänasest trennist oli kasu. Oleks siin vaid tuult, tahaks juba proovida! Neljapäev äkki Pärnusse?

6 thoughts on “Poomiharjutused Laulakal

  1. Aihh, 3K jutti… mitu liitrit RedBulli ära jõid :D ? Minul isiklikult on päevane rekord nõksu üle tuhande, kuid puhkepausidega :)

  2. to asko: nõksu üle tuhande RB? selliste koguste puhul peaksid vist väheke mult toetust saama..:D:D

    a tore, et raavo pärast neid hulle trikke ( ka autosõit) terve on.

  3. Olen mitu kirja ja telefonikõnet RB peakontorisse teinud ja selgitanud olukorda, et selliste koguste puhul võiks ju sponsorluse ära teenida. Aga nad väitsid, et ei jõua niipalju tarnida, kui ma päevas tarbida suudan :D

  4. Minu red bulli joomine lohesurfiliidu avapeol lõppes südame puperdamisega ja liigse ärevusega. Järgmine päev oli ka veel paha olla. 7 purki lasin hinge alla õhtu jooksul ilma alkota:) Muidu hea jook, aga aga kogused peavad normaalsed olema……ehhheeee
    to Raavo: ootan huviga sinu back mobi vees. Ma käisin eile kaalu peal ja 4,5 kg kadunud kuhugile. Füüsiline vorm tundub hea, kuid sõidutunde on ikka vääääga hähe, et midagi teha suudaks……ehhheeeeeee Weekendil RRD wave avavõistlust ei toimu tuule puudumisel