Kite race võistluse võitis Heiki Gross

I etapp peeti Lohusalu lahes tugeva tuule (u. 10 m/s) ja kõrge lainetusega. Võistlusele registreerus 20 võistlejat. Kokku sõideti neli sõitu, mille tulemusena saavutas esikoha Heiki Gross, teise koha Rauno Pikkor ja kolmanda koha Martti Ainola. Järgmine etapp on Pärnu Maraton 05 juuli 2008 ja viimane III etapp 18 august 2008. Võistlust sponsoreeris RED BULL ja RRD. 2008 race edetabeli leiad www.fan.ee

4 thoughts on “Kite race võistluse võitis Heiki Gross

  1. Võistlus oli väga karm,kuna ilmastiku tingimused olid rasked (külm vesi, tugev tuul, laine). Oll, mina jäime RRD tiimist 4-6 kohta jagama koos Rainiga. Teised tiimi liikmed olid samuti tublid, kes suutsid raske võistluse lõpetada eelkõige Raavo ja Yllar.

  2. Respect Margusele hea võistluse korralduse eest ja tänud RED BULLILE:)