Pärnu rand, Type9 12m2

Käisime Raimsiga niisama naljaga pooleks rannas vaatamas, sest tuult nagu polnudki… ehk 5 m/s tuli kobadega ära! Algul oli küll tunne, et täna sõita ei saa ja ei hakka kalüpsot märjaks tegema. Aga lohe püsis üleval ja meil oli mega hea laua park kaasas- mõlemal kaks väikest lauda ja Raimsil veel 2 suurt lauda. Raims lendas kohe Type9 ja oma tankeriga merele ja sõitis nagu vana mees. Nõks hiljem tuli Oll ka rannast läbi ja sai ta poolt airushi ühesuunaline pirakas laud ära toodud. Viimati kui sellega proovida üritasin, tegin end kogu rahva ees lolliks… aga täna toimis selle lauaga mega hästi. Kõrgust hoidis asi sedasi, et saanuks kahe triibuga lahest välja sõita:D

Aa, pärast hakkas normaalselt ka tuul tegema. Esimest korda see aasta palja käega ja proovisin hp’d, aga kordagi poomi kätte ei saanud:( Samas Oll püüdis kinni F16 hp’ga ja Ufo harjutab hp’d. Et nojaa, mis me siin räägime!!!

 

Mõned stiilinäited kite longboardingust:

picture-010.jpg picture-011.jpg picture-008.jpg picture-013.jpg

Comments are closed.