Russalka

Peale tööd kiirelt Russalkale, kuna lubas sellist 6-7 m/s ja põhja suunda. Kohale jõudes polnud mitte s…… Mõned besti vennad lahkusid juba ja väidetavalt nad eriti sõita ei saanud. Viskasin asjad ruttu üles ja ootasime pool tundi kui puhuma hakkas. Puhus sellist 6-8 m/s umbes, aga tuul väga hõre. Kusjuures sadama poole sõites oli tuult rohkem, aga tagapool hüpata ei tahnud, kuna sügav vesi ja kallas lähedal. Hmmm julm kaader jälle koos, julgelt 20 lohet kindlasti:) Päike lõõmas, kuid tuul oli suuna pärast külamvõitu. Kuna selline kergelt roolimis päev, siis hüppeid eriti ei tulnud. Mõned kenad f-16 ja muud ei midagi:(  Besti Martti sooritas  front mobe triki kenasti, hmmmm kui ma nüüd ei eksi. Kena maandumine ja sõit jätkus:) Yllar kärbeskaalus sõitis ja lendas Hyper 12 nagu NOOR JEESUS:D:D:D. Kella 6 paiku tulid veel Asko, Kesa ja Juss. Aga selleks ajaks oli tuul langenud mõned pügalad. Asko õpetas Jussi, aga tuule puudumisel ta veel sõitma ei hakanud…iciciiciciciciiii. Minul 2,5 tundi sõitu ja õhtuks nägu õhetas.

8 thoughts on “Russalka

 1. Nagu teada, noor Jeesus kaalub siiski 82kg :)

  * 2.1 Helveskaal (kuni 52 kg)
  * 2.2 Kärbeskaal (kuni 57 kg)
  * 2.3 Sulgkaal (kuni 62 kg)
  * 2.4 Kergekaal (kuni 67 kg)
  * 2.5 Kergekeskkaal (kuni 73 kg)
  * 2.6 Keskkaal (kuni 79 kg)
  * 2.7 Poolraskekaal (kuni 87 kg)
  * 2.8 Raskekaal (üle 87 kg)

 2. eheeeeee Yllar on siis poolraskekaalus ja mina lausa raskekaalus:) Peab paar kg alla võtma, siis saab kergemate poistega rammu katsuda:D

 3. Kuna kaalukategooria puudub, peaks loheliit sellises klassis sõidumeeste tegemised üldse keelama :D … või dieedile :P !