Kitecamp 2008 alguseni on ainult neli päeva

kitecamp-2008-banner.jpg 

Eesti kitesurfi aastasündmuse alguseni on jäänuv vaid neli päeva. Tänaseks on siis lõplikult kinnitatud laagris osalevad kamamüüjad – Extreme Sport ( Cabrinha, Airush), Fan Surf (RRD), Surfhouse ( Slingshot, Gaastra), Best, Kitezone (Ozone), Liquid Force, Flexifoil. Kamamüüjate juures saate tsekata , testida ja laenutada kama, tellida edasijõudnute veekoolitusi või eratreeninguid. Astuge julgelt ligi ja tehke juttu ( koolitustasud ja muud diilid leppige ise kokku kamamüüjatega).

Tuletan meelde, et üldtoitlustust saab tellida kuni 29.07.2008 kella 17.00 -ni. Kes soovib ööbida peamajas või kämpsis, siis hetkel on olemas veel mõned ööbimiskohad. Kohapeal registreerimisel väljastatakse teile käepael, palun seda siis laagri lõpun kanda, kuna turvatöötajad jälgivad seda. Lemmerannas töötab ka baar ja a la carte toitlustus, kuid kindlasti tasub omal söök kaasa võtta, kes üldtoitlustust ei telli. Energiaga varustab meid Red-Bull ja kangema joogiga Tridens AS sponsortelk, kus on väga mõistlikud hinnad. Külalised, kes plaanivad tulla laagrisse ainult üheks päevaks, siis neile on laagri tasu 300 eek aga ööbimise eest maksma ei pea.

Pisut valgustan ka meie laagri programmi. Eesti Lohesurfi Liit viib laupäeval läbi lohesurfarite sõidureeglite koolituse, see on kohustusliku osavõtuga kõigile Eesti lohesurfaritele. Heikki Gross viib laupäeva ja pühapäeva hommikul läbi algajate kitesurfarite koolitused. Laupäeva pärastlõunal toimub Risto Kõrgemägi eestvedamisel kitesurfi trikikoolitus, kus seletatakse lahti põhilised Eestis tehtavad trikid. Reede õhtul esineb legendaarne Pärnu muusik Pelka ja laupäeva õhtul ansambel Sulawesi. Mussi laseb DJ Kalev Rabi. Kui tuult ja ilma lubab, siis püüame laupäeval või pühapäeval läbi viia ka näidis kite freestyle võistluse ja laagrikülastajatel on võimalus näha Eesti Kitesurfi paremikku ja hulle või hulljulgeid trikke. Tuuletu ilmaga tuleb teamide vaheline jõukatsumine võrkpallis. Kindlasti soovitan osaleda aeroobika treeningul, kus Liina Randpere viib lääbi spetsiaalselt kitesurfaritele mõeldud soojendus ja venitus treeningu. Enda keha on võimalik säästa, tehes mõned soojendus harjutused enne surfamist ja mõned venitused peale surfamist.

Kõige ebakindlam asi on ILM, hetkel lubab tuult, päikest, vihma ja tuulevaikust. Seega olgem valmis kõigeks :)

info tel 56 988 435; 51 79 511 või e-mail info@fan.ee; fan@fan.ee

Comments are closed.