Team RRD presentas… zajus Gudauri viidik :)

Möödas on praktiliselt 4 ja pool kuud ja lõpuks ta valmis saigi :P . Kahjuks väga viimistleda ei jõudnudki, sest lõpuks kaob endalgi motivatsioon suvel talvetreilasid laksida :D . Samuti on siiralt kahju ühest plaadist, mille peal huvitavat materjali oli (nt Mati laviinist hammastega välja kaevamas jne)… see plaat on kuhugi rändama läinud :( . Samuti vabandan nende ees, kes roppusi pritsisid ning filmile jäid… ma lihtsalt tundsin, et on arhiveerimist väärt :) . Kuna tegu üpris privaatse materjaliga, siis see viidik ei lähe youtube’i… vbl kunagi hiljem väiksem klipp… eks näis.

Ehk siis keerake soojal suveõhtul aeg tagasi ning nautige seda head, mis möödunud talve jäi :)

11 thoughts on “Team RRD presentas… zajus Gudauri viidik :)

  1. Broo tripp oli … ega ka eeloleval talvel kindlasti puuderdamine ära ei jää … parimal juhul võiks Himaalaja mõtte ikka teoks teha

  2. Hmmm mina teen sulle Asko välja surfilaagris. SUPER VANA OLED:) retsept

  3. Lasen tänase päeva jooksul kokku parema resoga video. Aga esmase nälja saab eelmises postis oleva lingi pealt kustutada :) .