Katariina rand

Sai käidud uurimas pealinna surfi skenet. Kui eile sai lühikese kalüpsoga vabalt triibutada, siis täna lühikese peale mõeldes jooksid külmavärinad risti ja pikki üle selja ning ihule tuli tibutagi (kananahk). Esialgu sai väike tsekkamine Salmistule, mis peaks olema luks ida tuulte sõidukoht. Mingil veidral põhjusel puhus seal ehk 5m/s kanti.

Mis siis ikka, ranna nägi vähemalt ära ja järgmine kord oskab minna. Edasi Kaberneemele, kus sõideti 12 ruudustega. Hea prognoosi tõttu oli kaasa võetud ainult 7 ruudune lohe… ja suurest entusiasmist oleks vette roninud, aga õnneks Asko helistas ja rääkis pöörasest tuulest Katariina rannas. Mõistus tuli koju ja viskasin siis kalipso ikkagi seljast ära. Kaberneemesse jõudis selle aja peale päris palju rahvast kohale, nii RRD tiimi naisi kui ka muud rahvast. Mihkel hea inimene võttis mind sappa ja juhatas läbi kesklinna tiheda liikluse Katariina randa.

Kohapeal avanes palju lubav vaade, et 4 minutiga oli kalipso seljas ja lohe koos. Esimesed triibud tatsisin niisama uut lohe timmi. Nimelt 7 ruudusel võtsin tagumised rullid ära ja üldse polnud paha, arvatavasti tulebki sedasi nudituna jätta. Risto viskas samas ees ilusaid kiteloope ja hp’sid et kohe mõnus oli vaadata. Ja eks kui endalgi kondid olid enamvähem soojad viskasin mõned kiteloopid. Pärast ühte päris head miski mees vilistas.. ei saanudki aru, kas elas kaasa või tegin midagi valesti?! Noo jaa, ühe hp proovisin kah. Poomi kätte ei saanud, lohe prantsatas vette haarates mõni sada kilo adru liinidesse. Hakkasin muidugi sahmima ja keerasin asja hullemaks. Liinide veest kätte saamiseks oleks traktorit vaja olnud:D Mõne tunniga sai liinid merirohust puhtaks ja võis päeva kirja saanuks lugeda.

Üks võimsa kärssiga el luupo:

kl03.jpg

2 thoughts on “Katariina rand