Lõunane surf Pirital

Hmm pole nüüd pikalt saanud sõita, kuna koolitused on röövinud minu surfiaja:( Puhkus kulus marjaks, kui päris aus olla. Olen teinud nüüd kõvasti kodutööd, et võtsin endale nüüd eesmärgiks hakat õppima slim chance ja front mobe. Täna siis kena päiksepaisteline ilm ja tuult oli vast 7-9 m/s. 9 m2 jaoks sobiv harjutamis tuul. Soojaks tegin end loopidega ja loomulikult suutsin vasaku käe sõrmedele kohe alguses haiget teha.  Algul harjutasin Tantrum-it mõlemal halsil ja tuleb kenasti. Järgnevaks võtisn vasakul halsil ette fronti. Tuleb kenasti, kui vaid saaks väheke jalgu kõrgemale ja pilgu õigesse kohta suunata, siis saaks hakata mõtlema käe vahetusele. Slim-i proovisin ka, aga kuidagi poolikuks jääb liikumine ja käevahetus väga ei õnnestu. Hmm paregu veel tundub müstika , aga proovima peab ja küll ta tulema hakkab. Kui ei proovi, siis tule ka midagi. Väga luks päev oli, kuigi tuul oli langevas suunas ja ega see Pirita rand kõik parem harjutus koht pole.

Comments are closed.