Vääna lohepalavik;)

Sellist pilti igapäev ei näe kui Väänas täna oli;) Lugesin kella 14.00 paiku kokku 41 lohet oli veepeal+25 lohet veel rannaribal. Hiljem tuli veel lohesid juurde ja lisaks kite vendadele ja õdedele purjelaudurid, keda täna oli selgelt vähemuses. Jõudsin kohale 12.00 paiku ja olin esimesena vees. Ilm super ilus päike paistis, õhu temp 14 kraadi. Puhus 9 m2, kuid midagi väga head polnud. Prognoos oli tõusvas joones ja nii juhtuski, et 9 m2 vahetasin 7 m2 vastu. vahepeal proovisin veel besti uut 2009 aasta waroo 11 m2. Hmm lohe on kiiruse poolest täitsa ok ja loope viskab ka kiiresti. Mis veidi häiris oli see, et poweri reeguleerimine on ebamugav. Kuna ei saa rihma kätte, millest peale ja maha tõmmata powerit saab. Minul veel pikad käed ja kuidagi ulatun, kuid lühema surfari puhul on see praktiliselt mõeldamatu. Unhookis tundus lohe liiga poweris, mis on muidugi bow lohe puhul tavaline. Kui ma võrdlen uut RRD Obsession lohet, siis unhookis on palju soft-im. Hmm kokkuvõttes on kõik harjumise asi ja igaüks valib endale lohe…ehheeeee. Kohal olid Väänas kõik, kes vähegi suurtest lainetest lugu peavad. Meie tiim oli suures osas esindatud ja merel oli väga palju RRD lohesid. Meie ilusad teami naissurfarid said ka kenasti lainetes hakkama..respect;) Palju oli ka besti mehi, kes tutvustasid uusi besti 2009 aasta lohesid. Merel olin 4 tundi ja ühesõnaga sõitsin ennast täiesti rihmaks. Lõpuks siis käe ja-kõhulihased krambis. Pole nüüd pikalt sõita saanud ja suht puuhobuse tunne oli merel. Lõpetasin seeria kõrgete ja kaugete kiteloopidega. Super lux päev oli

9 thoughts on “Vääna lohepalavik;)

 1. Hea surfipäev sügisesse :)
  Peale neljanädalast pausi oli tunne oli tõesti toores.
  Ja kahe kalüpsoga on muidugimõista vahva :)
  Tule veel mõni selline surfiilm, pliiis!!!

 2. Krt küll, hakkab pihta jälle. KALIPSO mitte KALÜPSO!!!!! Kes veel seda sõna valesti kirjutab saab kutse Hr. Kesküla grammatika tundi ja uskuge mind sõbrad, see ei ole mingi lihtne abc

 3. Hr. Kesküla

  AVALDUS

  Avaldan soovi liituda Hr. Kesküla grammatika kursustega, kuna kirjutasin eesti keeles mitteeksisteeriva sõna “kalüpso” sihilikult, eesmärgiga pääseda ABC kursustele. Otsusest palun teatada füüsiliselt.

  Asko Elken
  Tel. 55678772

 4. Tuld teile tuharate vahele ja sõitma!!! :) Asko, sinu avaldus on vastu võetud. Kursuste toimumise aja ja koha teatan eelnevalt. Kui on veel huvilisi, avaldage soovi. Värske liha on alati teretulnud.

 5. Hr Kesküla, tunnistan kohe üles, et ilmselt peaksin mina ka grammatika kursustele tulema. Hr Kesküla on minu keeleprobleemiga kursis – tugev ja nõrk tuul vajavad pähetagumist :D Ja ma ka vahel harva surfin :D
  Aga erinevalt Askost paluksin mina otsuse teatamist leebemalt :D ei tahaks seda füüsilist teatamist kui aus olla :D Niigi see värske liha olek on hirmutav :)