Katariina solgiauk

Tänaseks lubas kagu tuult ja Arpo helistas, et puhub kenasti. Arpo avast parema parkimiskoha otse rannas. Jõudsin poole 5 paiku ja tuul suht pagiline, kuna puhus üle sadama. Veetase on tõusnud ja rannas laiutas avar fläti riba, mis oli tõeline solgiauk:) Sõna otses mõttes oli vesi must ja haises nagu kanalisatsioon, mis on ka arusaadav, sest laevad paiskavad kogu pasa merre. See aga jõuab kenasti kagu tuulega randa..jeeeee. Kuna tuul oli piiripealne, siis eriti hüpata ei kannatanud ja tõsine katsumus oli üldse kõrguse hoidmisega. Mõne puhanguga tulid ädised lennud. Kalda all oli väike madalik, mille ümber sai lahedalt meelt lahutatud. Läbi sõites oli  mõnus vaadata, kuidas kaarega paska lendas:) Hmmm paar korda libastusin sinna sita sisse….tõesti mõnus. 2 tundi sõitu kirjas ja meel rõõmus. Homme lubab paremat tuult. Ah jaaa ÜLLAR PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS!!!!! Kus olid mees, ootasin sind rannas?…ehheeeeee

2 thoughts on “Katariina solgiauk

  1. Ic, sitaralli :D
    Eile randa ei jõudnudki. Kl 13 aeg helistas Rain ja kutsus krossi sõitma. Lendasime 16ks Männikule. Rain jagas kohe esimesed näpunäited ning sadulas olingi. Kuna eelnev kogemus motikatega praktiliselt puudub, siis tuli alustada nullist. Edasine harjutustsükkel kulges ikka Raini õpetussõnade all… väga palju abiks oli :) ja ega see tsikkel nii müstiline vidin olegi :D
    Kokku vast tund ja veits peale sõitu… käed ja tagumik kange ning krossipisik sees :)