Oktoobri surf

Põhimõtteliselt on selle aasta Oktoober üliluks olnud. Vesi endiselt soe või st. meeldivalt jahe nagu sõjaväes selliste asjade kohta öeldi:) Nädalaid ei jõudnud kalipso korralikult ära kuivada. Sõidetud on erinevates kohtaes, meenuvad: Rohuneeme, Pärnu rand, Olli rand, Matsi rand, Kullikas, Vana Pänu rand, Laulakas, Kakumäe ja enamasti kui puhus, siis puhus kuni pimedani. Teinekord tuhinaga ei pannud tähelegi, kuidas kotikaks oli läinud. Kuid kordagi kahjuks ei saanud Vääna pesumasinasse. Nüüd alles käisime korra läbi, aga tuul jäi sinna vasaku nuki taha kinni ja vägisi kiskus huulile Tartu pimedate tünni-laul (LINK). Õnneks Laulakal puhus ja koos Raavoga lasime tunnikese kindlasti (Kristiinile jäi tünn). Sai võistledutki ja päris viimaseks ei jäänud. Tulemust ei teagi, sest kuskil pole avaldatud:( Aga põhiline, et võit perre tuli! Õnnitulused Ristole!!!

Ja nüüd nagu kirss tordile lajatas korraliku tormi Pärnusse. Osade hüpped tõstsid tänu puhangule kaks korda, väga jõhker elamus! 7 rutsine Obsessioniga on hüppamine sama lihtne nagu liftiga sõit, lased lohe üle pea ja ülemistele korrustele minek:D Mõned PILDID Merlult.

Säga mega raily: PILT

Loodame sama mõnusat novembrit!!!

Pilt Õhtulehest (Reimo üleval vasakus nurgas, Kesa keskel):

atgaaad7h-xgz4r079w-kzrfscprbcfxupuei_kde2qhux7r9dxa_h3da4yfggmbysxl91h6zdmiepwv64zrt2w_tvu-ajtu9vb9_hocptlktx-9oc4mhsst7pyc2g.jpg

5 thoughts on “Oktoobri surf