Pühapäev Väänas

Oujee, pean sönu sööma, sest eelmises postituses prognoosisin, et selleks hooajaks kriips peal. Noh, nii ta ei läinud. Täna ilus sufikas ja meel röömus, sest RK ju pani võistluse kinni. Kui aus olla, siis ma ainult sellest mõtlesingi :D … okeiokei, mitte päris, vbl siis natukene :)

Kohal olid mitmed tiimiliikmed jt sõbrad… naispere ülekaalus. Võtsin rahulikult… vaikselt suplusriided selga, lohe üles. Esimese raksuna panin paar korda lainesse, külm vesi tõmbas hinge kinni ja südame puperdama. Kuna põhispotis oli liiklus üsna tihe, otsustasin paremale ära kalduda. Peale mõningast hängimist proovisin veidi loope. Esimene loop tuli ära aga maandumine perseli, mõned järgmised ei saanud korralikult kõrgust ja viimase maandusin lauale, kuid viskas vimka sisse ning käisin ikka perseli :D . Seega lukku ei saanudki, samas, väga lähedale küll :) Mõtlesin, et pohh - väsinud ka veits ja hängisin veidi edasi… mõned neist tulid üpris kõrged. Gräbe 2x kalipsoga on päris raske võtta ja ei viitsinudki :P . Kokkuvõttes chill päev hooaja lõpetuseks :)

PS. RK, nüüd saad oma kalipso tagasi :) . Teisipäevast läheb joomaks, seega nädal poolteist elavate ringis väga ei liigu. Peatse kohtumiseni :) !

3 thoughts on “Pühapäev Väänas