Vääna

Hmm polnud plaanis täna sõitma minna, kuid igaks juhuks vaatasin pakri mõõtjat ja 9 m/s ja lääne suund tekitas kihelust:) Saatsin sms teele, Arpo-le kõne ja pool 5 olin kohal. Puhus nii umbes 6-8 m/s ja 9 m2 üles. Päris üksi ma ei olnud, kuna üks surfimees nautis ka vääna laineid. Hmm laineid täna eriti ei olnud ja tuul ka suht vaikne. Hmm vesi külmavõitu ja motivatsioon väga madal. Arengust ei saa siinkohal juttugi olla, pigem räägime tagasiminekust;( Tahan juba soojas vees sortsidega surfata…..nuuuks. Tunnikese sain kirja ja rohkem ei tahtnud. Lõpuks saabus ka Arpo, aga minu tööpäev läbi selleks ajaks…eeehheeeee. Weekendil lubab tormi………………….cool

7 thoughts on “Vääna

  1. Ma läksin peale kell 13.30 ja tulin maha kell 4. Silla juurest üles lastes oli tuult nii vähe, et lohe tahtis maha kukkuda :) Tuul jäi nurga taha kinni ja suure punnimise peale sain välja merele, sõitsin jälle alla ära ning seal oli täitsa ok lainete vahel traalida. Edelaga on see kehva, et paremas svitsis sõidad laine eest ära sisuliselt, vasakul halsil aga ei oska suurt mitte s**gi peale hakata, lainelauaga muidugi oluliselt parem kaarutada. Kuna sõitsin 10,5ga siis sai üsna hästi ka hängtimet karata ja harjutasin “ühejalahüpet” :) (one-footerit)
    Lohed olid suuremas osas laulakal, olime vaid Villuga väänas, mingi 5 purjetajat oli ka.

  2. Kes-kus täna käis? Päris hää litakas oli üleval. Katuseplekid öösel kolisesid :D

  3. Kesa ja Oll sõitsid Pärnus, lasid lohed ka kokku, tuult 20m/s :) Õnneks elus mõlemad!

  4. mina olin laulasmaal. Ei olnud mingit tormi, küll ja väga puhanguline.
    Sinna minnes oli üks lohe mis kohe maha tuli, pärast meid tuli vee kolm lohetajat. vähemalt sõita sai! :D

  5. Väga lahe. Ma pean veel vähemalt paar nädalat eemal olema. Aga selleks ajaks vbl lumi maas juba :D