Pärnu, Obsession 7m2

Krt, täiega meeldivad praegused ilmad. Vesi veel üllatavalt soe, kuid lohesid mega vähe. Natukene rõve aint, et veetase suhtkoht nipanapa madal. Teisipäeval oli tuul tugev ja peale hüppamise eriti ei kannatanud jälle midagi teha. Unhooketisse võtmine kippus alati puhangusse minema ja reilisi viskas raisk selliseid vägevaid vibusid, et selgroog lendas vat et tükkideks. Korra proovisin kiteloopi, kõik muidu ok, aga maandumine läks tuksi. Tsekkasin merd peale loopi ja kohe oli tunda, et lohe pole mitte pea kohal, vaid kuskil ei tea kus. Mats korralik, rebis piki vett, ise keerlesin taga järgi. Lõpuks igatahes olin jalgupidi liinides ja poom oli kuidagi kahtaselt jalgevahelt selja taga. Endamisi mõtlesin, fakk mis siis kui nüüd sikutama hakkab, ei hakanud õnneks:D Marko, kes muidu ainult Crossbow 12 ruudusega lohetab, sõitis täna mu Type9 9m2 lohega ja hiljem ka 7m2 Obsessioniga. Üllatus temagi Obsessioni isaset veojõust. RRD’l on see seitsmene ikka eriti hästi õnnestunud sel aasta:D Tahaks kohe huviga teisi suurusid ka proovida. Siiamaani ainult põgusalt saanud kahjuks lennutada.

Kolmapäeval jällegi mõnusam.  Tuul selline 6.5m/s, paremate hetkedel paugutas 7m/s. Veetase endiselt madal ja Tervise Paradiisi ees selline mõnus uime sügavune (irw) vesi. Madal, aga mega flätt. Unhookedis oli siga hea poppida, ei pidant õiget lainevahet ootama ega midagi. Aga jah, nüüd jahedaga ongi hea, tuled randa, asjad kiirelt lahti, kohe merele, tunni ajaga teeb kohustuliku kava ära, asjad kokku, kalipsoga koju dushi alla ning tööle tagasi. Et pole sellist aega, kus niisama sõidaks triipu ja ümiseks viimast kummitama jäänud laulu. Töö merel kiire ja korralik! Päeva hetk oli, kui ei saanud konksu tagasi, mistõttu täis kiirusel randusin ja pea vastu liiva ära lõin:D Lohe lendas üle selle kurikuulsa põõsa (kus nii mõnigi oma lohega käinud). Õnneks kiirreageerimis meeskond eesotsas Kalevipoja ja Aivoga aitasid liinid põõsast välja ja lohe üles.

Päeva nali: http://www.fkite.com/0020surf.html Scrolli lehel vähe alla ja kliki trapetsiga pilti.

Midagi siis rubriigist maailm ja mõnda. Nomps, piltidel maailma suuruselt 2 auk, Monticello tamm Kalifornias:D Seal üleval super flätt ja hangtime meestel oleks mõnusaks väljakutseks august üle hüppamine. Pole ka hullu kui auku sisse peaks kihutama, sest sealt alumisest torust purskaks koos veega välja. Vot tak, Tervise Paradiis!

glory3.jpg

glory2.jpg

glory4.jpg

Samas tsekka ka kiirelt kokku pandud Matsi Wave’i videot. Tehtud samuse ka Fansurfi poest saadaoleva äktsiõnkämmiga. Youtube on kõvasti kvaliteeti alla tõmmanud ja videol valepidi widescreen, aga pohlad. Kahtlemata oli see selle suve kõige vingem päev!!! Enjoy!

One thought on “Pärnu, Obsession 7m2