Surfitripp Hawaii`le Oahu ja Maui saartele

Reisikorraldaja LUMI.EE ja Teamrrd.ee surfiseltskond plaanivad minna jaanuari algul kaheks nädalaks Hawaii saartele Oaho`le ja Maui`le lohetama, surfama, purjelauaga sõitma. Reisiseltskonnas on Eesti paremad lohesurfarid, lohesurfi koolitajad ning purjelaua koolitajad. Seega on kindlustatud, et igaüks, kes sellest reisist osa võtab hakkab surfama.
Reisi aeg ja hind
07. jaanuar – 22. jaanuar 2009 - lennureisi hind seisuga 07. november 2009 on 31900 eek. Reisi hind võib muutuda lennuki piletite kallinemise tõttu. Soovitav registreerumisega kiirustada.
Reisikava
7. jaanuar 2009  hommikul väljalend Tallinna Lennuväljalt – Amsterdami. Amsterdamist edasilend läbi San Francisco Hawaii´le Oaho saarele Honolulusse. Honolulusse saabume sama päeva õhtul kell 19.00. Reisi pikkus on 22 tundi. Honolulust lähme taksodega edasi Kailuasse. Kailuas on Oahu saare parimad surfirannad. Üldine konditsioon on umbes 6-8 m/s tuul. Surfamine toimub sileda helesinise mereveega laguunis. Kailuas kuulsamad rannad on Flat Island ja Kailua Bay. Elamine Kailuas apartement tüüpi elamistes.
15. jaanuar 2009 hommikul lendame edasi Maui´le Kahuluisse.  Kahului on Hawaii saartel parim purjelaua ja lohesurfi rannik. Kahului ümbruses paiknevad sellised kuulsad surfirannad nagu Kanaha Park, Crack Beach jne.
21. jaanuar 2009 Lõunal lend tagasi Mauil`t – Oahu´le, Honolulusse. Õhtul edasilend läbi San Francisco ja Amsterdami Tallinnasse. Tallinnasse Jõuame 22 jaanuar 2009 lõunal.
Reisi maksumus sisaldab
Edasi-tagasi lennupileteid Tallinn- Amsterdam – San Francisco – Hawaii Oahu saar Honolulu.
Edasi-tagasi lennupileteid Oaho saar Honolulu – Maui saar Kahului.
Elamist Oahu saarel Kailuas ja Maui saarel Kahuluis.
Reisikorraldaja teenust ja purjelaua ning lohesurfi algõpet.
Lisakulud, millega tuleks arvestada
Kohapealne transport – võimalus liikuda rendiautoga, transferiga ja taksodega.
Reisikindlustus – tervise-, reisitõrke- ning pagasikindlustus.
Surfivarustuse rent - purjelaua, surfi või lohevarustus
Toitlustus – jookide ja söökide hinnatase on üldjoontes sama mis eestis.
Kontakt – Margus Otsa; tel 56 988 435; www.lumi.ee; e-mail info@lumi.ee 
Reisikorraldaja jätab endale õiguse teha reisikavas ja hindades muudatusi. Reisi broneerimisel tuleb tasuda kogu reisi maksumus, reisi hind võib muutuda lennupiletite kallinemise tõttu.

3 thoughts on “Surfitripp Hawaii`le Oahu ja Maui saartele

  1. Bljää, kas tõesti vaja pangast lisaks kodulaenu võtta :D ?!?!
    Okei, panen lähipäevadel ajud tööle ja kalkulaatori käima, et eelarvet kokku taguma hakata :)

  2. Natukene kaua viibite Oahul, kui surfata tahate siis ikka Maui. Kailua tuuled jäävad teile ilmselgelt liiga vaikseks. Kes lisa adrenaliini tahab siis soovitan rentida auto http://www.discounthawaiicarrental.com/ ning proovida kindlasti Diamond Head Beachi koht ka ära. Üldjoontes see lauduritele, kuid kui eemalt peale tuled ei ole probleemi. Pealeminek http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=21.255297,-157.790719&spn=0.005439,0.009645&z=17

    Mina isiklikult kasutaks Oahut, et shortboardiga surfata, kuna lained on sellel ajal lihtsalt super, ning Mauil saate ennast ribadeks lohetada :) samas surfamis kohad asuvad lõuna ja lääne kaldal, nii et auto või buss oleks vajalik.

    Kui mingit infi vajate öelge. Ma ise olen mingi tõenäosusega vb samal ajal seal.