Vahepeal Pärnus

Eile puhus Pärnus, tunnistajaks on tiimikatest Raavo. Nägin siis Egiptimaalt tulnud ära ja ega midagi erilist ei tehtud… Backmobe (vist) kõigest:D Puhus 9se jaoks normpsilt ja unhookedi jaoks oli mõnus. Mõned s-bendid tulid siga ilusad, lohe ei läinudki väga üles. Kuid kõik raily to blindid lõppesid raske kõmakaga. Kinnas rsk segab. Külg ees madalasse matsuga krt lõhkusin oma ustavad lillelised shortsid ära. Purilaudurid oleks kindlasti magusat irvitust lasknud, aga ei olnud ühtki näha:D Nii et ikkagi vähem kägisemist ja rohkem sõitmist. Ehhee, korra jäin Säga uskumatult poweris ja kõrget unhooked backolli suu ammuli vaatama ja sõitsin talle täiega liinidesse sisse. Kõik viie liini lohe viis liini jäid mul lõua taha kinni ja pea jäi vist tänu kalipsomütsile otsa:D

Täna muidugi lammutas vähe ägedamalt. Tulihingelisi surfareid ka rohkem kui eile: kitechickid, bestikad, nashikad, lõunasurfarid… Hing peab juba tuline olema, sest meri külm. Aga tõdesime Aivoga, et sügisel tõesti tuul palju hõredam kui muidu ja hüpetel kannab kesisemalt. Peale hüppamise suurt midagi ei kannatanudki teha…

Säga saatis kaks monteeritud normpsi lõiku. Hullult hästi on aegluupi ja zoomimist kasutatud. Mu poolt väike muss taha ja video tuligi kokku. Et krt seda tea, mis materjali tal seal sahtli põhjas veel olla võib (nt. Otsa KGB). Ootan igatahes huviga selle aastast Säga moovit.

9 thoughts on “Vahepeal Pärnus

  1. ASsssaaaaaa kle päris kena raily to blind. 4+ hinne. Ma ka terve suve seda harjutanud ja omast kogemusest võin öelda, et madalalt tuleb nagu valatult, aga kõrgustesse minnes lõppeb samaga mis sinul:) Edu!”!!!!!!

  2. ehheeeee Säga materjalide hulgas peaks siis minu KITELOOP HP, FRONT MOBE JA BACK MOBE olema….iciciciciiiiiiiiiiiiiiiiiii OOtan juba huviga filmi, et analüüsida ja kommenteerida saaks

  3. kvaliteet sel 200k kämmi tõesti jõhker, sahiseva pildiga harjunud silmale mõnus pai. Risto bäkk ja frontmõubid oleks sellega kindlasti hästi ilusad vaadata:D