Surfipäev Rohuneemes

Jõudsime 12.00 Rohuneeme tippu, rahvast oli päris palju, teamist Eva, Arpo, Mell ja hiljem lisandus ka Kõrks. Puhus ühtlane offshore tuul, mis andis hiljem põhjust päris korralikuks actioniks. Tahtsin kindlasti täna proovida ära palju räägitud teema, et Obsession 10,5m2 võrdub Hyper Type II 12m2, aga kas see ka minu kaalu juures nii toimib. Üllatus oli suur kui pidin poweri täitsa maha tõmbama, hiljem proovis ka Mell mu lohet ja täiustas depoweri settungeid. Tulemus oli väga super, mõnusalt palju jõudu ja ülikiire liikumine võrreldes 12m2 Hyperiga. Mingi hetk oli märgata, et üks tüüp on kaugele Tallinna lahele allatuult vajunud ja tõenäoliselt laua kaotanud, Besti Rain tuli kaldale ja helistasid Evaga kohe päästeametisse ning läksid ise neile kallast mööda vastu lootsi sadama poole. Päästeamet tuli kahe paadiga, kuid kummagi mootorit ei saanud tööle ja hakkasid siis aerutama hädasolija poole, Besti Tarmo ja keegi veel julgustasid niikaua veesolijat. Päästjad said ta ilusti peale ja mees oli täie tervise juures ja lõbusas tujus. Vahepeal oli Jane laua kaotanud Kräsuli juures ja tuli sealt lohega läbi vee kõndides tagasi. Mõne aja pärast kui Jane oli juba rannast läinud tuli Gvido kaldale ja ütles, et leidis RRD laua ja pani selle Kräsuli randa ja kuna tuult oli nii vähe selleks ajaks, siis ei kannatanud enam koos teise lauaga tagasi krüssata. Tegin väikse matka läbi vee ja üle maa ning tõin Jane laua ära ning tagasi jõudes oli jube jälle põhjust helistada päästeametisse, Roosa RRD Type8 lohe hulpis kaugel merel ja kuna oli teada, et selle lohe omanikul Priidul on õhuke kalipso, siis kaua nii jahedas vees ei oleks vastu pidanud, päästeametist öeldi, et tuleb arvestada umbes 30 minutiga, helistasin ka paadiomanikest sõbrad läbi, kuid keegi polnud veel paati vette lasta jõudnud, päästeamet ja kiirabi tulid õnneks oluliselt kiiremini kohale ja olid seekord saanud töökorras paadi ka kätte, mis eelmine kord oli olnud mingi teise asja taga kinni. Läksime Eva ja Jaanaga Lootsi sadamasse päästjatele selgitama, et kus suunas hädasolija triivib ning kui paat loheni jõudis, siis selgus, et lohe on, aga meest ei ole. Priit oli ise kaldale ujunud koos lauaga ja helistas ise päästeteenistusse, et on elus ja terve, ehk siis kõik lõppes õnnelikult! Head sõnad kindlasti ka kiirelt reageerinud ja sõbralikele päästjatele!

10 thoughts on “Surfipäev Rohuneemes

  1. ehhe, päev nagu uues alekoki humalajoogi reklaamis. pärast on mida langevarjuga prügikasti maandunud sõbrale rääkida!

  2. Minul ja Raunol jäi Rohuneemes sõit lühikeseks, kuna täpselt tunnikese jäime hiljaks. Mõned korralikud õhulennud võib siiski kirja panna. Suur imestus oli küll, kui Priit võpsikust välja kargas. Vesi oli siga külm ikka võrreldes Laulsamaaga. Isegi paksude kinnastega külmetasid sõrmed. Peale surfi kiirelt Priidu juurde kuuma sauna…ehhheeeeeee Kaunist volbrit kõigile!!!!!

  3. Tuleb Eestisse tagasi tulla, Teie jutte lugedes saab ka rohkem adrenaliini,kui siin soites :(

  4. nähh mind oleks võind küll sellest seiklustejadast välja jätta.. :D
    vihastasin oma laua peale ja vees olemise aeg oli loetud neljap :p a no kniks gvidole ja tarmole. rummid mõlemale ofkoors. samas jumala luks oli seal sõita jälle.

  5. Although cleaning your leather cheap adidas shoes with soap and comfortable to place a damp cloth inside your shoes to mitigate the objects. These are often sold in forte food or Adidas Superstarshoes shoe stores.Along with lime or walnut oil and a sappy, cord shoe contusion or cloth.As discussed at the arrival, women’s leather shoes are expressly made for leather adidas shoes.Gucci handbags are famous for its eternal design and elegance.And there is few brand can compete with Gucci outlet for its gracefull appearance and noble quelity. As one of the most popular among the fashion girls, people must interested in the design details of gucci wallet .