Kakumäe 2 tundi deja vu

Peale tööd jälle Kakumäele ja puhus täpselt samamoodi nagu eile. Purde oli üksi juba 3 tundi sõitnud. Hmmm lootus oli, et täna puhub vähem ja saab rahulikult trikke õppida. Lootus on lollide lohutus, esimese hüppega  hallo kosmos, hallo maa!!!  7 m2 lohe oleks vast leevendanud minu piinasid:) Üheõnaga ei tulnud mul s…. täna välja. Rähnid õnnestusid suurpäraselt ;) Asko oli meie omadest esindatud ja Arpo kiikas  kaldal käheda häälega, kuid vette ei roninud.

6 thoughts on “Kakumäe 2 tundi deja vu

  1. Minul tuli 1,5h sõitu ja üks ilus front samuti :) Tänud Kristiinile kes päevaks lauda laenas!

  2. hea mees ikka Timo:) Ma vähe ootasin sind ju merel.eehheheee Jube igav ikka sõita, kui sõpru kõrval pole

  3. Ma olin peaaegu tulemas, arpo helistas ka 17.30, et puhub korralikult, aga viimaselajal on saanud tavaks, et enne 18.00 kukub ära ja ei hakanud tulema, kell on siis hetkel 22.05 ja Viimsis puhub ikka veel nagu pööraline :D vot see on tüng, ise tehtud seekord vähemalt! :D

  4. Risto, kas mina polegi siis sõbr :S :D ? Kle vahepeal kustuski täitsa ära ja siis hakkas uuesti littima.