Pärnu 14. juuni

Oli ikka pöörane litakas üleval. Paugutas korralikke puhanguid ja sõita oli üpris raske. Rand lohesurfareid täis. Tiim oli korraliku esinduse välja pannud. Läksin peale 7sega… lohe värises puhangute käes. Algul ei saanud kuidagi käima ja poole tunni jooksul saingi ebaõnnestunud maandumisega hakkama, mille tagajärjel suutsin Üllari 5x-i täiesti pilbasteks rammida :( Tuhat vabandust ja loodan, et leiame sellele ka mingi lahenduse.
Krässist sai pihta ka käsi… ei teagi kas põrutasin põhja või lendas laud põrkega… aga igatahes hirmus valus oli ja hetkel korralik paistetus üleval. Tõenäoliselt mingi põrutus. Tänud ka poistele, kes mind selles olukorras abistasid ja lohe tagasi randa aitasid toimetada.
Kogusin end veidi ja võtsin Risto Poisoni. Mingi pool tundi oli mentaalne blokk ja ei julgenud kõrgust kasvatada. Hiljem, kui tuul korraks vaiksemaks kruttis, võtsin katsetamiseks uue 9 ruuduse Obsessioni. Päris smuuuf pill on! Bar pressure on täiesti olematu Type9 kõrval. Viskasin mõned veidi kõrgemad hängtaimid ja hoogis railyt. Poisoni pop on hea :)

4 thoughts on “Pärnu 14. juuni