Kakumäe 22. juuli

No krt, ajab vanduma, kui pärnakate imelugusid kuuled. Nägin õhtu Pärnust tulnud Arpot, kel nägu peas peeretas. Sõitis süldiks. Tallinnas on hästi, kui paar väga head surfipäeva ühte kuusse saad. No pole hullu, sügis tuleb :)
Täna ikka ei andnud rahu. Kakumäele. Miinimum. Lohe seisis jeelijeeli üleval. Puhangutega sai nats triibutatud, maha tuldud, suitsetatud ja ringiga otsast peale. Tänase päeva parimad palad oli: üks hängtime, 2 unhookis hüpet (reiliks seda veel pidada ei saa :D ), mille ilusasti ära maandusin. Tahaks paari korralikku 8-9ms ilma, paneks asjad lukku.
Homme Lätti. Võtan tiimikaamera kaasa ja äkki saab veidi filmigi.

4 thoughts on “Kakumäe 22. juuli

  1. Ehh, hiljaks jäid. 20 minutit vahepeal ikka “laksas täiega” 6-8 metra. Suvistel argipäevadel jah peab põhjarannikul oma 17se vist keldrist välja otsima ja rajale panema.

  2. sai kenasti sõita 11 m2 Passion 2010 aasta lohega ja lauaks ikka laudauks:) 3,5 tundi olin vees, mõnus ilm oli……………….Filmionu pead ennast käsile võtma ja hooaja lõpuks ühe klippi ikka kokku saama……….muidu ootab sind koondamislaine…..ehhheeeeeeee

  3. HD lohefilmi võiks küll tulla! sellest nädalast sai 1h jagu filmi (99% matsud :D )!

  4. Matse ka äge vahtida. No loodan, et lätis saab normaalset materjali. Vedasin veekindla korpuse ka kaasa. Nüüd õnneks kalasilm ees ja ei pea piinliku täpsusega sõitjaid sihtima