Kakumäe 29. juuli

Varasemad olijad said sõita, hilinejad eriti mitte. Mina oma 12se Addictioniga sain mõned paremad triibud kirja. Eile hoogu sees ei olnud. Palju kobaraid. Uh harjutades lendas lohe käest, rebis kaldasse ja viskas üle saare. Korra käisin ka kõrkjates ära, kui popist kandi libisema lasi.
Vees sai oldud umbes 1,5h. Rannas töllerdasin poole kümneni. Chill kukerpill
Homme saarde, tahaks TUULT! :)

12 thoughts on “Kakumäe 29. juuli

  1. Kui homme saarde, siis homse tuulega soovitaks sulle Ariste lahte, kaardilt vaadates Salmelt kohe teiselpool säärt. Ise tuule korral kindlasti peale tööd sinna. Seal mõningad kivid on, kuid muidu kena koht triibutamiseks. Ehk näeb juba vee peal.

  2. vaiksemalt Ranno, vaiksemalt!!!! Kõrksi härra laupäeva hommikul vara valges stardib saarde Hr. Timo and Hr.Jussi juubelile. Enne kõva punkarite pidu vaja lont tyhjaks sõita:) Kohtume juba saares!!!!!!
    Ai plaaaaa täna tegin pikema otsa rolluga——-kappab nagu hobune:) Ühest sapakast kimasin mööda maantee peal..ehhheeee

  3. Krt ma praegu just vaatasin Sõrve prognoosi… pole üldse paha! Emhi kaart näitab ka midagi ;) Eks vean kuhugi kohale. Pöristame mönuga!

  4. ranno sai linna loa…….prrrrrrrrrrr ma ajan teid laupäeva hommikul varakult üles……..Kõrks saab üle pika aja ka ise sõita kui hästi läheb

  5. Hakkame ka Eva, Tõrukese ja Jutaga tulema umbes lõunast, aga eks selgub, millised on järjekorrad praamile!

  6. A wonderful article…. In my life, I have never seen a man be so selfless in helping others around him to get along and get working. I feel good that there are people like you too. Thanks for this great weblog of yours. Its surely going to get me to go to higher places!