Aljoha Kite Challange

Aloha telgi eestvedul toimusid siis selle suve esimesed trikitamisvõistlused. Esimene päev viidi läbi meeste ja naiste freestyle, kuid kahjuks kippus tuult vähe olema. Lohedeks suured “varjud”, mul endal Obsession 10.5 ruutu (tutikas lohe). Loosiga jällegi ei vedanud, sattusin esimesse heati kokku Gunniga. Teades-tundes Gunni, kuidas ta Pärnu tulnud ja selliseid hulle trikke varukast puistanud, et sõidu isu pealt ära ajanud, siis ei hakanud oma lootuseid üles kütma. Langesin miinusringi, kus sain esialgu jagu Raavost (minu jaoks oli sellega päev juba korras :D ) ja siis surfhouse’i Erikust. Sõidud hakkasid juba päris heaks minema ja enesekindlus järjest kasvas, kuid sattusin jällegi kokku Gunniga. Mul tuli päeva parim heat: s-bend, F-16, mõlemas suunas uh-kiteloop, üks kena blind judge. Silma nurgast nägin, kuidas Gunn kiteloop-hp viskas, kuid jäi põhja kinni. Kõlas pasun, heat läbi, väike lootus oli, et äkki… aga jälle pidin Gunnile alla vanduma. Võistlus läbi, tulemuseks 5.-6. koht Rauntsiga jagamisele. Pole paha!
Nagu prognooski lubas, lammutas teine päev kui pöörane. Kavas olid race, kiteloop ja harrastajate freestyle. Kuigi race algas paraja segadusega, said kordusstardiga kõik kenasti liikuma. Mul hea start, peale esimest ringi teine koht. Viimasel ringil tagumise poi juures ilmus just kui maa alt välja Rain. Mul jäi mõned meetrid kõrgust puudu ja pidin poi võtmiseks ühe pisike krüssu veel tegema. Sellega Rain möödus ja rebis alla tuult sõiduga eest ära. Finishis 3. koht. Pole ka paha!
Veider on, et muidu kaldal okeid mehed kaotavad võistlusolukorras täielikult surfarile omase hang-loose’i. Paaril korral sõimati mind korralikult läbi (ootasin väljas pool võistlusala oma heati) ja sõimust ei pääsenud kohalikud ujujadki…
Auhinnad kahjuks eriti nigelad, arvestades seda, millist showd düüdid kohati ehk uime kõrguses vees tegid. Aga Au ja Kiitus TeamRRD südikatele võistlejatele, õnnitlused Ristole, Jutsile ja megalooper Raavole !!!

Väike viidik:

Aloha Kite Challange 09 from Reimo on Vimeo.

4 thoughts on “Aljoha Kite Challange