Pärnu jõgi

Kuigi ei puhunud, sai kõvasti wakestyle’i harjutatud. Kaatri taga on asi palju hardcore’im kui arvata võiks. Matsudega lööb vesi silmalaud tagurpidi, on kuulda selgroo raginat ja järgmine päev on kangetest lihastest tingitud robot-stiilis liikumine teemas. Lohe laksud selle kõrval poisikesed. Igatahes suured tänud korraldajatele!

P.S. Kaater on müügis! Kui kellegil huvi, siis andke julgelt teada!
Otseloomulikult valmis üritusest väike videolõik:

Kui pole tuult… from Reimo on Vimeo.

8 thoughts on “Pärnu jõgi

  1. Väga ponks viidik …
    PS! Täna ehk saab ka lõpuks merele kaarutama, seal tuleb veidi paremini välja :P

  2. Koenud weigi ässadki vaatasid ja ütlesid et lohemehed on peast soojad. 40km/h visatakse bäkkrolli :D

  3. This is great! It really shows me where to expand my blog. I think that sometime in the future I might try to write a book to go along with my blog, but we will see…Good post with useful tips and ideas