Kakumäe, 31. august

Lihsalt kiire oli ja tuli lähedale sättida, kuigi oli teada, et sellise suunaga on väga puhanguline. No see aasta pole kindlasti sitemat tuult saanud. 4-10 võis vabalt olla. Lisaks peale paari ebaõnnestunud unhookis hüpet, hakkas vasak küünarnukk alla andma. Pingutasin hambad ristis veel veidi… lõpuks ei suutnud enam poomi enda poole tõmmatagi. Puhkasin 10 minutit, valu andis järgi veidi ja lasin veel pool tunnikest triipu. Selle korraga sain kinnitust, et lohesurfaritel on tõesti käed nagu ahvil. Õhtu lükkasin hobusekreemi peale :) Natuke puhkust kuluks ära.

4 thoughts on “Kakumäe, 31. august

  1. Asko, paistab et ka sinust on saanud massohist … ära end päris manalateele ka säti, düüd! Kuigi isegi peab vahest ptüi, ptüi, ptüi üle vasaku õla tegema – ka eile oli see päev :)
    Aga mis teha: “No risk, no fun”

  2. Laulakal pagitas ka kenasti, aga sai ikka mitu h sõidetud, lõpuks surid sõrmed poomi ümber ära. Praegu on terve kere jäik, tahaks hobusekreemi vanni, ja siis muidugi merele

  3. Krt sõiduisu kasvab iga tunniga aga rsk… konksust lahti ei saa vist mõned päevad nüüd. Käsi nii jäik ja valulik sellest pidevast sikutamisest. Täna Laulasmaale koolitama vbl. Kui koolitatavad leiavad, et neil aega pole, siis läheks sõidaks ise :P