Kitecross

Loosiõnn pani mind kokku Raunoga, sellega oli minu heat otsustatud. Et asi korralikult ärä vormuleerida, koperdasin mitu korda lainesse. Enne esimest batuuti kadus tõuke ajal laine alt, kuidagi ikka sain üle aga laud ei jäänud jalga…Ühesõnaga võistluse tingimustes sõitmine ei tule üldse nii vabalt kui tahaks, adrekas pani keha lukku.
Rada oli muidu tuule suhtes hästi paigas, puhus ka kõvasti ja tänks korraldajatele

6 thoughts on “Kitecross

  1. Oleks ka tahtnud osaleda, aga külmetus ei lubanud kodust välja :( Äkki seletad, milles võistlus seisnes?

  2. Noh rada oli märgitud kolme poiga + kahest piklikust tuli üle hüpata (u poole m kõrgune). Lihtne race, ei pidanud üles ka krüssama, vaja oli ainult kiirust ja kiirust. Aga selle tuulega lükkas mingi laine ka juba üles oli päris lahe

  3. Väga fan oli see race!
    Ma sain õnneks Marttiga kokku ja sellega oli minu heat tehtud!:D muidu oli väga ok!