Laulasmaa, 9. september


Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/clients/www.teamrrd.ee_hidden/www/wp-content/gallery/cache/3348__320x240_TH1_0438.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/clients/www.teamrrd.ee_hidden:/usr/share/php) in /home/clients/www.teamrrd.ee_hidden/www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/lib/image.php on line 146

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/clients/www.teamrrd.ee_hidden/www/wp-content/gallery/cache/) is not within the allowed path(s): (/home/clients/www.teamrrd.ee_hidden:/usr/share/php) in /home/clients/www.teamrrd.ee_hidden/www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/lib/image.php on line 150

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/clients/www.teamrrd.ee_hidden/www/wp-content/gallery/cache) is not within the allowed path(s): (/home/clients/www.teamrrd.ee_hidden:/usr/share/php) in /home/clients/www.teamrrd.ee_hidden/www/wp-includes/functions.php on line 2087

Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/home/clients/www.teamrrd.ee_hidden/www/wp-content/gallery) is not within the allowed path(s): (/home/clients/www.teamrrd.ee_hidden:/usr/share/php) in /home/clients/www.teamrrd.ee_hidden/www/wp-includes/functions.php on line 2096

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/clients/www.teamrrd.ee_hidden/www/wp-content/gallery) is not within the allowed path(s): (/home/clients/www.teamrrd.ee_hidden:/usr/share/php) in /home/clients/www.teamrrd.ee_hidden/www/wp-includes/functions.php on line 2087

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/clients/www.teamrrd.ee_hidden/www/wp-content/gallery/paevikud/2009-09-09_Laulasmaa/TH1_0438.jpg) is not within the allowed path(s): (/home/clients/www.teamrrd.ee_hidden:/usr/share/php) in /home/clients/www.teamrrd.ee_hidden/www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/lib/meta.php on line 41

Puhangud-puhangud ja veelkord puhangud. Ilm suviselt soe, päike sillerdas silmaauku. Sõitsin poolteist tundi kuni õpilased saabusid. Algul ei tihanud konksust lahti haakida, tegin mõned hangtimed, millest enamus tegelt p* läks, sest 50m rannast tekkisid pidevalt närviajavad tuuleaugud. Veidi pahur, võtsin unhooki ja kütsin spetsiaalselt niipalju spinne, kui torust tuli. Isiklikuks rekordnumbriks sai 4  :D

PS. Timo tegi pilti ja uus roheline obs on ikka tegija!

TH1_0438

4 thoughts on “Laulasmaa, 9. september