Pärnu, 4. september

Reimo, Säga ja sõbrad from Asko Elken on Vimeo.

Esialgne plaan oli reedeks end Pärnu sõidutada, et maha pidada RRD freestyle ettapp. Kahjuks jäi võistlus ära ning tegin ka kiiresti plaanid ringi. Tööl tiksudes vaatasin mõõdikuid ja prognoosi. Krt puhus ju ilus pärnakas. Õhtune prognoos väga soosiv ei olnud… siiski, võtsin riski ja keerasin süüdet kl 13.

Otsa juurest läbi ja 9 rutsine 2010 Obsession autosse. Surfiparadiisi jõudsin nõks peale 15. Tuul oli suts langenud ja teades, et peaks kohe veel langema, lükkasin 12 Addictioni täis. See lohe ikka nii võimas… 9 ruudusega pidanuks nats pumpama, kuid Addictioniga tõmbasin jõudu ainult vähemaks. Unhookis rebib liiga pööraselt… materdasin paremal reilisid ja br-e ning vasakul frontrolli. Tundub, et see päev ei olnud jällegi päris mulle. Peale lõputuid krässe suutsin trapetsil hp leashei pooleks saada. Keegi hea inimene püüdis kite’i rannas kinni. Aitäh :)

Võtsin Eva trapetsi ja oligi tegelikult aeg 9 ruudune Obsession rannast tuua, sest tuul muudkui tõusis ja tõusis. Lükkasin laual aasad veidi koomale. Oli abi küll, vähemalt nüüd jäi frontrolli hüpates laud jalga. Lõpuks läksin liiga julgeks ja lõpetasin oma 2,5h Pärnu sessiooni muljutud ribidega.

Tuule langevast tempost polnud haisugi. Mehed kütsid täiega edasi. Vahetasin riided ja võtsin välja cami. Hämariku saabudest pajatasin veel mõned sõnad Reimsiga ja seejärel rumm-koola tuurile.

Laupäev möödus pohmeluses ja õhtu Kihnus. Jälle üks krdima raju nädalavahetus ;)

10 thoughts on “Pärnu, 4. september

  1. ehhe jõudsid veel Kihnu? Kas sul kohaliku öölokaali “Kurase baari” ka õnnestus külastada? :D

  2. Kurase vist kinni, aga see pidu toimus mingi regatti raames ja sadama lähedal. Villem kurtis ka pühapäeval, et jube pohmakas jälle. Tema plaanide järgi tahtis vaikselt ja ilma joogita selle nädalavahetuse mööda saata, aga Otsa & Co. küllatulek muutis vist plaane :-) . Endalgi käis mõte läbi, et sinna regattile kord minna Kihnu, aga mõni nädalavahetus kainena ka hea ärgata :-) Sõita te vist ei saanud seal? Prognoosi ei olnud…

  3. Hehee, suht ootamatu tripp oli sinna jah :) Pühapäeval sõitis ainult katus… eks oma töö tegi kohalik puskar ka :D Tagasitulles saime natuke tormi ja vihma. Aitäh Villemile samuti, hea sauna ja meeleoluka õhtu eest :)

  4. Tnx for rep :) Pärnu is one of the best surfspots in Estonia… warm water, wind and lot of flat ares. So, you should come here and see yourself :)