Pärnu nädal

Haa, lohe pulli viimasel ajal päris palju saanud. Nädalavahetusel toimus PSK suvine surfilaager. Päevastest üritustest kahjuks ei saanud kartulivõtu pärast osavõtta, aga õhtuses kavas oli kalipso viskamise MM, mille Oll Usain Bolti stiilis pika puuga kinni pani, UFO viktoriin lõkketule valgel ja lõpuks esines  sooloartist. Kahjuks hakkas poole viktoriini pealt vihma sadama ja üritus kolis sisse. Sees läks suuremaks mölaks ja kui kitarrimees peale tuli, ei osanud ta end kuuldavaks teha. Haa, kutt solvus ja kutsus eks-poksijat Olevit välja kaklema :D Oma osa muidugi mängis ka va hundijalavesi, mis muusikul kired lõkkele oli löönud.  Hee, õnneks kõik laabus, aga ehk siis Jaan Tättelikud hingelaulikud ei tööta surfiüritustel nii hästi kui ans Hell Can Wait või Raisk…

Sõita on ka saanud palju palju. Paugutanud 7 ruuduse ilma, mis pole just kõige parem õppimiseks. Tuunis poomi lühemasse settingusse ja tundub, et lohe kiiruses väga ei kaotanud, kuid pole enam nii närviline. Veidi häirib madal veeseis Pärnu lahes. Ollipesa tiigil tulid mõned korralikud krässid peaga põhja, ai ai ja uue laua serval on näha kergeid kulumismärke. Nii hullult tahaks uusi trikke õppida, aga kuidagi raskelt ja valuliselt toimub areng. Kuna wave’i etapp tulemas ja lõuna tuultega kohalik laine suur, harjutasin väheke lainetel kaarutamist. Mõned lained üritasin unhooksis üks käsi lahti võtta. Maha tõmmatud lohega täitsa võimalik, käsi sirgeks lasta ja lohele järgi sõita. Aga ühe käega juhtiavus kehv, lohe kukkus mitu korda servaga vette ja rullis endale tiiru peale.

Vahelduse mõttes proovsin Mihkli Type8′ga mõned triibud teha. Tundus nõnda hea, et pidin endalegi 9 ruuduse ligi võtma :D Lahmida siga hea, popib mahedalt, hinnalt odav, ühesõnaga õppimiseks super!

Tuleks Ristna prognoos nüüd ainult tagasi!!!

Väike s-bend to blind vingerdus:
S-bend

3 thoughts on “Pärnu nädal