Vääna, 19. ja 23. september

Vääna pesumasin on üllatavalt kurnav. Viimane laup sättisime end Timoga pikaks surfipäevaks randa. Ilm oli ilus, tuult esimeseks 2h vähevõitu. Sai pumpamisega end ära väsitatud ja siis järgmised 2h kirutud, kui ükski trikk enam väsimusest välja ei tulnud. Aga parem 4h merel, kui 4h orkutis scrappe trükkida :D

Eilne Vääna oli minu jaoks omamoodi huvitav, väsitav ja täiesti uudne kogemus. Ausalt, pole sellise lainega kunagi merel olnud. 3m lainekõrgust liialdamata. Et selles tundmatus maailmas end veelgi kobamana tunda, tõmbasin jalga Karelilt testimiseks võetud Synergy saapad ja laua, millel pikkuseks 138cm. Aitäh varustuse eest :)

Esimene tunnike möödus triibutades ja bootsidega harjumiseks. Saapad on tõesti mugavad – pehmed, soojad. Laua fiiling on konkreetsem, kui tavalise sidemega. Isiklikult oleks settinguid veidi muutnud – stance väiksemaks ja klambrile kraadi juurde, sest see sõiduasend väsitas jalgu ning kohati oli tunne, et 138cm jääb isegi veidi väheks. Järgmised pool tunnikest söendasin natuke popida, mis tuleb saabastega ikka imelihtsalt.

Kogu surfipäeva jooksul ei julgenud konksust lahti tirida ja lõputud krässid panid pea pöörlema. Tulin randa ja vahetasin sõiduriista vana hea tuttava Poisoni vastu, millega kuni päikeseloojanguni lainetes chillisin.

Kokkuvõtlikult, tekitas viimane sõidukord huvi bootside vastu ja heameelega soetaks omale teise lauakomplekti juurde ilusateks tuulisteks päevadeks. Ja muidugi tahaks enne külmade saabumist mõned kenad freestyle päevad kirja saada… uued trikid nõuavad katsetamist!

Comments are closed.