Saare tripid Filipiinidel

Tundub, et tuul hakkab suunda muutma ja kohe varsti saame juba Bulabogi (kitebeachil) rannas surfata. Tänu sellele pole 2 päeva puhunud. Meie jaoks tähendab see avastamis retki nii Boracay saarel ja samuti naaber saarte külastusi. Üleeile käisime meie villast mäkke minnes, kuhu ehitatud vaatlus platvormid. Ilmad hetkel väga palavad, kuna tuul ei puhu ju:) Higi voolab täiega ja vedeliku kaotus meeletu. Vaatlusplatvormilt on näha tervet Boracay saart otsast lõpuni hmmmm väga kena saar on. Kohalikud on väikse loomaaia ka ehitanud sinna, et näeb ahve, madusid jne elukaid ja kõigest 50 peeso eest. Mäest alla tulles kosutasime ennast kookuspähkli piimaga. Kuna ilm oli palav, siis vanemad oma lastega suundusid kodu poole ja mina, Linda ja Indy seiklesime edasi. Suunaks võtsime saare golfi klubi ranna, mis on tänaseks tehtud kinniseks, et kohaliud sinna mõnulema minna ei saaks. Suurele golfiklubi alale on lihtsalt kõrge müür ette ehitatud ja siseneda saab ainult väravast. Tegime näo, et lähme golfi mängima, kuigi suundusime otsejoones randa. Hmmm randa saime õnneks golfiklubi sisetranspordiga ja vaatpilt jällegi võimas. Rand täiesti tyhi, vesi helehele sinine ja liiv valgemast valgem :) Ujusime ja tegime kohustuslikud pildid. Edasi juba magevee basseinidesse mõnulema ja kokteile nautima..ehheeeee   Indyl kaasas võimas fototehnika, millele kohe rakendust leidsime. Lesisime rannatoolidel ja nautisime vaikust. Tagasi linna saime golfiklubi bussiga tasuta muidugi:)

Eile korraldas Bong koos Madisega vägeva suure saare trippi meile. Lõuna ajal startisime white beachilt paadiga ja reis kestis veidi alla tunni. Kohaks siis Ariel`s point. Hmmm ütleme nii, et koos rrd tiimiga peab seda kohta kindlasti külastama tuulevaiksel päeval. nimelt ehitatud kalju jalamile selline chillimise koht, kus atraktsioonideks vette hüpped erinevatelt kõrgustelt. Alates siis 2 m, kuni 10 m ja peale. Kuna see koht on jällegi enamus rahvale kättesaamatu, siis vaikus ja rahu ümbritseb suuresti seda mäge. Ryan (Bongi kompanjoon) valmistas meile maitsavat lõunasööki samal ajal, kui  meie kargasime vette. Läksime sinna koos teise Eesti pundiga. Eestlastele täiega meeldis see koht. Adrekas kõigil oli 100 ga laes. Kõik kargasid vette vastavalt oma julguse astmele platvormi valides. Sellele järgnes maitsev püha söömaaeg koos maitsa rummiga…ehhheeee. Bong mägis kitarri ja meie vaikselt ümisesime kaasa.  Enne ära minekt veel kargasime vette ja kohustuslikud foto sessioonid. Tegin kogu reisist veel korraliku video ülesvõtte, mis vaja nüüd modida. Super luks päev toredate inimestega ;)    

Pilte kahjuks näidata ei saa, kuna nett meil ikka üliaeglane:(

Mida küll täna teha võiks???   ehhheeeeeee

023031041OgAAAMOgzu9XFkdAhPSY-U7vXzNxJcM74h0Bm3zY2r8KjKYe6b4mE2b4M73vHnbORtsFvy4RLxQ0ycDrV_uzi40j_agAm1T1UFpfWG8AeuZyc7xS0FPiPO__bW3W

2 thoughts on “Saare tripid Filipiinidel