02.11. Surfimeka Sõrve FW100, Icon 5.0

Eelmine nädal juhtusin Sõrve prognoosi nägema, mis oli täitsa punane. Seega mõtlesime Vaidoga, et teeme selle aasta viimased surfipäevad teha esmaspäeval ja teisipäeval saares. Täna siis kl 12 jõudsime kohale. Päike paistis, puhus kagu tuul otse üle sääre tipu, väljas sooja 4 kraadi – ei näinud ühtegi bikiinides chicki surfilauaga rannas jalutamas. Vesi oli seal sopis nii sile, et arvasime tüngapäev. Kuid rigasin 5.o Iconi üles ja läksin proovima. Selline nibin-nabin, midagi head ei olnud (seal puhub 300 päeva aastas alla 15knotsi). tulime, siis kaldale tegime ühed jäägerteed (tee 20eeki, 4cl jäägut 35eeku:)) ja tagasi vette. Vesi oli muidu päris külm (aastas 3kuud 19kraadi)- :) aga tagasi minnes oli tuul päris kena ja vesi ikka peaaegu täiesti sile, kaldal ka ühtegi siili ei olnud. ega miskit erilist ei teinudki seal, niisama triibutasime Vaidioga ja lihvisime jibe. kokku vist saigi 2 tundi merel oldud, kuni mul sõrmed ära külmusid ja tulin maha. Homme jälle…

4 thoughts on “02.11. Surfimeka Sõrve FW100, Icon 5.0

  1. Raudselt minu lemmik post :D ..ja see on vähemalt usutav ka, mitte nagu Kesa unenägu.

  2. Soojalt maalt hea nouanne ka, kylma vastu aitab koige paremini, kui kaed/jalad toiduoliga kokku maarid ja siis kindad sussid katte jalga. To Rain: SINU jaoks Rain on see unenagu :D

  3. Although cleaning your leather cheap adidas shoes with soap and comfortable to place a damp cloth inside your shoes to mitigate the objects. These are often sold in forte food or Adidas Superstarshoes shoe stores.Along with lime or walnut oil and a sappy, cord shoe contusion or cloth.As discussed at the arrival, women’s leather shoes are expressly made for leather adidas shoes.Gucci handbags are famous for its eternal design and elegance.And there is few brand can compete with Gucci outlet for its gracefull appearance and noble quelity. As one of the most popular among the fashion girls, people must interested in the design details of gucci wallet .