Boracay 3 ja Seco saar

Seco on lohesurfi paradiisisaar. Selle lausega ütles ka kõik :) Saareke ise 400x100m, keskel miski kaktuse taoline taim, keset ookeani asuv, kalurite puhkepaik ja surfarite unenägu :)

Üks miinus siiski on. Sõit sinna on üpris vaevarikas, eriti tormise merega. Meil muidugi läks paremini. Jõudsime kohale rahuliku tuule ja lainega. Õhtu aga nautisime paar tundi ideaalset flätti 400m ulatuses ja laiust kuni riifini, mis kuskil kaugel silmapiiril virvendas. Pimeduses laotasime kama rannale ja lasime heal ning paremal maitsta – kokad olid valmis küpsetanud piraka sea ning kala koos kõigi lisanditega. Öö jätkus rummkoola, trummi-kitarri ja naljasuitsu saatel. Mõnus :)

Järgmised päevad algasid varahommikul, kui päike horisondi tagant oma pead kergitas. Kobedamad surfarid tegid oma esimesed sõidud. Klahvid puhtaks, kohvi ning võiku kõhtu ning uuesti merele. Keskpäeval pidasime siestat. Kraade oli +40 ja vbl isegi peale. Päike küttis halastamatult. Õhtune high tide kutsus sõitjad uuesti merele kuni ööpimeduse saabumiseni. Edasi… õhtu 1 korda 2

Kolmandal päeval tegime hommikused sõidud ning keskpäevast pakkisime kodupoole. Laine oli avamerel tunduvalt vihasem. Minu vana merehaige see küll maha ei murdnud… aga ausalt, palju puudu ka ei jäänud.

Saarel sai veidi pilti ja filmi samuti. Küll mitte mõtetes ette idealiseeritud kaadreid aga midagi siiski :) Seco on saar, kuhu tasuks minna korduvalt ;)

Olles tagasi rutiinses Boracay Bullabogi biitsil… on üpris kodune tunne. Ei taha kuidagi aksepteerida mõtet, et mõne päeva pärast tuleb piinarikas tripp Eestisse ette võtta… kus ootavad kohustused elada jällegi tavalist Eesti elu. Võin juba ette öelda, et see reis oli igati kogemust väärt ja iga siinoldud päev, mis lendas, kui punavägede sõjalennuk MiG, on muhe, kui magus muinasjutt.

Lund Maarjamaale ja peatse kohtumiseni!

10 thoughts on “Boracay 3 ja Seco saar

 1. Ei tea sa midagi :P Kle ma nüüd pikali… kakaproov valmib kõhus ja äkki saab ikka täna tabla peale ning homme merele :D

 2. Tean ikka küll,,,alles eile olin ise ka pikali, öösel tõusis temperatuur ca 40-ne peale aga ma polnud veel meie maja kõige haigem vend, sest Rainil olid ikka juhtmed küljes ja arstid tilgutasid talle iga n atukese aja tagant mingit jama sisse. Täna õnneks tundub, et keegi maha ei sure:)

 3. Täna on isegi tunne, et võiks surdama minna :) Ikkagi esimene surf uues aastas 2010 :)

 4. täna veel vette ei lähe………pole see õige tunne…ehhheeeee
  HEAD UUT AASTAT!!!!!!!!
  ILus lahing oli:)

 5. Kas Boracay Bullabogi biitsil kite koolitust ka tehakse ning varustust laenutatakse? Mis see lõbu rahakotile tähendaks?

 6. kitekoolitus on 3 päevane ja maksab 19000 peesot per/nägu. Varustust saab ka laenutada ja päeva hind 50 eur.
  Ma tagelen siin saarel nii koolitamisega, kui ka varustuse rendiga, et anna julgelt märku enda tulekust:)

  e-mail: ristok@teamrrd.ee

 7. Although cleaning your leather cheap adidas shoes with soap and comfortable to place a damp cloth inside your shoes to mitigate the objects. These are often sold in forte food or Adidas Superstarshoes shoe stores.Along with lime or walnut oil and a sappy, cord shoe contusion or cloth.As discussed at the arrival, women’s leather shoes are expressly made for leather adidas shoes.Gucci handbags are famous for its eternal design and elegance.And there is few brand can compete with Gucci outlet for its gracefull appearance and noble quelity. As one of the most popular among the fashion girls, people must interested in the design details of gucci wallet .