Kolm päeva Boracayl

Heia! Nüüd tean, miks Kesa Eestit külastades nii chill oli ;) Põhjus väga lihtne – Boracay elutempo, päike, rand, tuul ja odav elu. Ja kindlasti kõige tähtsam.. surf! Kolmest siinoldud päevast olen surfanud 2. Eile tegin lihtsalt tänu pohmakale ja vaiksemale tuulele puhkepäeva. Noja soojaks annab ikka sõita. See mida hooaja lõpus tegin, tundub hetkel müstika :D No lihtsalt ei tule. Õnneks läheb iga korraga paremaks ja tõenäoliselt laksan järgmine nädal juba vanu asju ning vbl isegi gereerib veidi juurde :)

Saarel on eestlasi ikka hulgi. Mõnel läheb juba mitmes aasta. Kliima on super… ei mingit seagrippi jms bullshiti. Vesi polegi nii soolane, kui alguses lootsin. Ilus sinene küll, Valgerand isegi sinisem, kui ette kujutanud olin. Ja tundub, et tuulest puudust ei ole. Krdi mõnsa on lihtsalt mingi pisike set teha, siis väike õlts rannas võtta ning uuesti peale minna. Täiesti suva… kiiret pole ju kuhugi, kui tead, et 18ni vabalt sõita saad :)

Nagu juba enne öeldud, elu on odav. Rummipudel maksab poes ca 20 eeksi. Joo kasvõi surnuks, kui tahad… raha igatahes enne otsa ei saa :D Süüa on odav ka väljas. Miski 25 kuni 50 kroonuga saad kõhu punni. Muidugi algul joogiga eriti ei koonerda ka… just mõtlesin ennist, et võiks vähe vaiksemalt võtta. Siin ju see keiss, et kui korra kuuli paned, siis 2 päevane pooleldi täis või pohmas olek kindlustatud. Praegugi rsk käib pea tegelt ringi eilsest… kuigi vahepeal käisin sõitmas 4h, jõin, sõin. Imelik.

Varsti peaks Vilz oma gängiga kohale jõudma. Saab jälle pidu. Siis kellegil oli sünnipäev tulemas… pidu. Siis jõulud. Poisid tüdrukud juba panid eesti pundile menüü kokku. Teeme seapraadi ja värki. Rummi tuleb oma mitu kasti. Seco saarel tõenäoliselt jälle kuulikas. Mida sa öössel ikka tähti vahid :D

Filmi teen ka… täna pohmaga kuidagi ei viitsinud. Eks ootab kui joogist lõpuks kõrini saab ja kainekaid peale viskab :)

Eestisse ikka külma ja lund. Tagasitulles tahaks kohe lauda sõita :) Chiao!

7 thoughts on “Kolm päeva Boracayl

 1. Thanks mate uudiste eest! To the maxxx!!! Uusi trikke ja pidu! :D
  Nii hea on lugeda, et teil vähemalt puhub! Me genereerime siin kuivtrenne! :D

  Pidudest omadega tunneme siin Kristiiniga vahel küll puudust aga noh suvel teeme kaotatud aja tasa siis! :D

 2. Vaata Asko, et Tanduayga yle ei pinguta, jaab kergelt soltuvusse :) Meil siin ka viimasel ajal moodunud paris hullude pidude tahe all. Kui aus olla, siis selliseid pidusid ei olegi kuskil nainud. Viimased kolm nadalat on iga paev taiega puhunud ja soita on ikka saanud oksendamiseni. Hooaeg on vaikselt algamas ja rahvast tuleb iga paev yha juurde ja juurde. Eile oli Playa Cabaretel ja Kitebeachil kokku u 150 lohet, aga Cabarete on piisavalt suur ja ara mahuvad koik, nii et surf s up!!! Tuult ja rummi teile kukesaarele, kevadel teeme koos jalle myrtsu!!!

 3. Haha, no hästi! Tegelt on luksid kohad mõlemad. Täitsa uskumatuna tundub see elu, kuid harjub väga kiiresti. Mul õnnestus muidugi kõrvapõletik hankida eile. Eks vesi puges sisse ja tuul tegi oma töö. Õnneks sain arstilt tilkasid ja täna juba veitsa parem. Homme tahaks ikka väikse seti teha merel. Aga vähemalt sain täna passides esimesed 20min filmi tehtud. Natuke hüppamist ja muid asju rannas. Aga eks need parimad palad on veel ees. Chill kukerpill!

 4. Asko ära üle pinguta rummiga, kes seda väriseva käega tehtud filmi tahab näha!:) aga meil läks ka heaks lumega, eile sadas mõnusa vati maha.
  Andke nõu asjatundjad lumelaudurid kumb parem valik: Himos või Zagarkalns? tahaks teha pika ndv-e

 5. Himosel on kindlasti rohkem tegemist, kui ainult parki ei taha nühkida. Lätis iseenesest nõlvad head aga lühikesed kuid park on pöörfi ja kuulujuttude järgi valmis. Läti tripp tuleb ööbimistega kindlasti odavam. Kohti ei tea, tuleks guugeldada.