Boracay 4

Head uut aastat! Meie võtsime 2010 vastu 6h Eestist varem Whitebeachil. Ilutulestik oli võimas! Rahvast palju. Kõik see poiss ja tüdruk mekkis seenemoosi, rumm voolas ojadena ja kõigil oli tore :) Öösel oli taevasse kerkinud täiskuu, mille ümber tekkis tohutusuur halo… omamoodi vaatepilt, mida Eestimaal ei näe.

Tänasega olid rivis kõik kõhuhaiguse käes vaevelnud kaasmaalased. Lõpuks ometi hakkab see hirmus haigus järgi andma. Isegi hoidsin eile veidi tagasi, et täna peale 3p pausi veemõnusid nautida. Üles sain juba kl 10st, natuke skaipi kodumaale ning kl 13st sättisin end randa. Meri suhteliselt tühi, tuul üsna hea. Täpselt 7 rutsisele 2010 Obsessionile. Õige lohe õiges aastas ja peaks mainima, et nüüdsest on 7 rutsine mu lempar :) Õigete settingutega töötab see loom hirmuäratavalt hästi. Kuigi haiguse järelnähud veel toimisid ja kõhus nati kruttis oli tunne väga iisi. Võtsin kõikide tarkade surfarite soovitused unhook kiteloop’i sooritamiseks arvesse ja hakkasin allatuult lihtsalt loope kerima. Üllatavalt lihtne jällegi :) Maitse suhu saanud, lasin loobi ajal ka väikse popi ja sealt need tulema hakkasid. Küll algul pisikesed aga sedagi. Vähemalt on reisi üks eesmärkidest täidetud ja võib rahuliku südamega lennukisse astuda.

Tundubki, et soojaks sõidab paari nädalaga miinimum. Oleneb muidugi sõidutundidest ja oludest. Seega kahenädalased surfitripid võib südamerahuga ära unustada. Kui ikka midagi õppida tahad, siis miinimum 3-4 nädalat tuleks puhkust võtta ;)

Okei, selleks korraks kõik. Loodetavasti saame veel paaril viimasel päeval samasugust head tuult ja merd nautida. Tsau!

Comments are closed.