Surilaat 1 mail Pirital ja Ekstreemspordilaat 2 mail Tallinna Lauluväljakul

Kõigil, kel kama üle ja vajadus raharingluse järele, soovitan tulla 2.mail Tallinna Lauluväljakule ekstreemspordilaadale omi asju müüma. Fan Surf ( boks A4)  on esindatud.  Teamrrd liikmed, kellel vedeleb vana surfikama, mida oleks vaja hädasti realiseerida, siis olete oodatud kauplema meie boksi. Üritus algab kell 12.00 ja kestab kuni 17.00 Tallinna, Lauluväljaku Mere alal.

1 mail juba traditsiooniks kujunenud hooaja avapauk kärgatab taaskord Pirital surfiklubi kõrval asuval muruplatsil. Sel aastal hõlmab hooaja avamine lisaks surfilaadale ka surfiklubi avamist!

Ole kohal juba kell 12 ning kasuta võimalust surfivarustuse ostuks-müügiks ning vahetuseks.  Kellel kauplemise kõrvalt mahti, see on oodatud  tutvuma  värske surfiklubi ning selle poolt pakutavaga. Purjelaualiidu staabis saab end rikastada surfi puudutava infoga, astuda liidu liikmeks ning registreerida end õhtusele peole.

Kell 18 alustame surfiklubis hooaja esimese peoga, kus tuju hoiavad üleval retrohõngulised surfivideod ning janu kustutamiseks on avatud baar.
Peole saab end registreerida surfilaada ajal purjelaualiidu staabis või praegu kohe veebis: registreerimine

 Tule ja saa osa!

Comments are closed.