Kaku

Kella kolmest läksin peale, haalar jälle seljas, sest sooja oli niipalju kui pärast jää minekut. Uus seitsmene obs oli kahtlemata kõige ilusam lohe taeva all. Kahju et ma sellega midagi ette ei julgenud võtta, tiris nii kõvasti. Kargasin niisama lainelt lainele, parem ikka kui tööd teha. Lõpuks siis tegin luubiga bäcku ja ellu jäin. Kuidas Vääna?

4 thoughts on “Kaku

  1. Väänas paugutas samuti õnneks olid puhangud väiksemad. Olid veel 20 aeg Kakumäel? Üks seitsmene roheline obs oli vees. Aga jah, sealsed pagid panid ka peale paari esimest unhookis katset uuesti mõtlema: kas tahan surra sellise sita tuulega? Vastus loomulikult EI :D

  2. Ei ma siis olin juba läinud, aga eks ma ka loputasin oma lohet parasjagu. Väike on mul valge ja kollase-punase triibuline, tõesti ilus

  3. ah jaaaa vääna oli super mõnus. Järgmine kord soovitan julgelt tugeva W suunaga ikka Väänat külastada. Ees on suhteliselt rahulik, kuid vasaku halsiga tahapoole välja sõites avanevad tõelised lained. Algajatel pole sinna kindlasti asja ;)