Karjääris

Karjäär
Viljandi mntlt metsa keerates saab ühe karjääri juurde, kus ma vahest pattu käin tegemas — ujumas. Eile aga puhus tugevat ja sooja tuult, st et tuli peale minna. Metsatuulega karjääris sõita oli muidugi uudne kogemus :) Poomi järgi hinnates oli kuni 10 m, pole paha. Lohe tõmbles korralikult ja pagid said uue tähenduse, aga Laulasmaa kool on õpetanud üht-teist ja sai hakkama küll.
Ühe liivakünka taga panid kolm kodanikku kärakat, mina olin nii lahke ja esinesin neile vabakavaga. Tõmbasin ära mis ma tõmmata oskasin ja loodan et paadid jäid rahule.
Kalipso sai sooladest puhtaks loputatud…..mage vesi on ikka luksuskaup.

3 thoughts on “Karjääris

  1. hmm ma olen selles samas karjääris 4 talve tagasi lumelaua ja lohega sõitnud. Libedasõidu rajal kihutasin koos autodega võidu. Tuul oli minu mäletamist mööda samuti pagiline, kuid kannatas triipu vedada küll.