RRD kitecup II etapp, freestyle, Salmistu

Hmmm väga karm võistlus täna ja võitis jällegi sport:) RRD kitecup II etapp toimus Salmistul, sadamast vasakul rannas. Puhus kirde-ida suunda ja paugutas üle 10 m/s stabiilselt. Soojendus kulges igati mõnusalt, 9 m2 Obsession oli nagu rusikas silmaauku. Esimesed ringid möödusid mängleva kergusega, kuna tuul soosis igati minu lohet. Väljasõit oli parema halsiga, mis Eestis suhteliselt harukordne. Paremal halsil trikke väga teha ei tahtnud ja 90 % paugutasin suhteliselt kalda all ja vasakul käel. Esimest korda siis võistlustel kiteloop hp tehtud ja korra proovisin ka F-16 hp´d ja mõned korrad frotroll hp-d. 3 ringis läksin kokku Nulliga ja kaotus mulle :( Kaotajate ringis Olliga koos ja kohe sõidu alguses lasime lohed kokku. Ujumist veidi ja kaldal me olimegi. Uus katse ja seekord võit. Finaalis koos jälle Priidu Null`ga. Selleks ajaks olin juba täiesti kapsas ja vasaku käe sõrmed ei tahtnud toimida enam. Tuul oli vahepeal tõusnud ja 9m2 käis kenasti üle. Vahepeal proovisin ka 7 m2, kuid valik ikka suurema linnu kasuks;) Finaalis suutsin kuidagi Priidut edestada, hmmm vist stiilsete krässidega :) 10 min finaal tehtud ja teine 10 min veel otsa. Olin täiesti läbi ja vaevu suutsin triipu vedada. Hambad risti ja veri ninast välja, aga alla ma ei anna kunagi. Võitlesin lõpuni ja loomulikult kukkusin enamus hypped. Ma arvan, et kukkusin vast 150 korda, kui mitte rohkem :) Muidu tore poiss, aga käed on jube nõrgad;) Sõitu kokku 6 tundi ja peale, et praegu ei taha vast keegi minu nahas olla. See ei olnud enam minu jaoks freestyle võistlus, vaid pigem maraton koos vabakavaga. Selline tunne on hetkel, et oleks nagu päris kõvasti tappa saanud ja vasaku käe sõrmed ilusti üles paistetanud. Loodan, et midagi puruks pole.Kerli´le kiiret paranemist, et hype oli tõesti mega. Suur kummardus kõigile osalejatele, kes julgesid kohale tulla ja südikalt võistelda ja Margus`le patsu hea võistluse korraldamise eest . Ülejäänud on pussyd, et kõvatage edasi internetis………….võitis jällegi sport;) Kohtume juba Lätis KITE PARTYL

6 thoughts on “RRD kitecup II etapp, freestyle, Salmistu

  1. Super päev! Jõudsime kohale nagu ikka siis kui võistlus läbi, mitte, et oleks tahtnud võistelda, aga vaadata ikkagi! :) Auhindasid tuli koju kõvasti ja seega oleks ikka tahtnud väääääga näha võistlust, aga mis teha…nii on nagu on! Samas esimene surfipäeva ALLES sel hooajal ja igati tiptop, lasime 2,5h, vesi super soe ja tuul keeras ka ilusti ühtlaseks. Alguses 9m2 obsessioniga ja siis 10,5, mis sobis täpselt, ei mäletagi enam, kas kunagi üldse on saanud lohe nii täpselt settingutesse panna kui täna. Lõpupoole tõin merelt ka ühe Poison laua ära, mis oli üleeile ostetud, seega omanikul ilmselt päris mõnus tunne !Ja ka kalameest-Haid oli rannas üle ei tea mitme aasta näha! Igati super surfipäev, jätkuks selliseid rohkem, pärast keerasime Veixi ja Evaga rummil korgi maha, maitses häti, ausalt, väga hästi, oli selline tunne, et on mida tähistada!!! :D Ja veelkord palju, palu, palju õnne meie tublidele võistlejatele!!!

  2. Ühinen õnnesoovidega võitjatele! :D Hea oli rahvast näha üle pika aja :) ja no surf oli lihtsalt liiga hea .

  3. ai ai Bountz……laisk oled olnud:) Hmm tahaks isegi rummi mekkida praegu, aga ei suuuuda ;)

  4. Kitezone Warrioreid pold kuskil näha jah … sulle aga kiiret kosumist, uued väljakutsed ootamas ;)

  5. Oli siis lahe jah?
    Kiiret taastumist Ristole ja kõigile kes läbi on!!:)
    Ise olin Saarnaki laiul tuule vangis nii et surfist ei tea midagi!:D