Russalka, Obs-II 9m2

Haa, esimest korda Näkineiu juures. Päris huvitav spot. Parkimine hea lähedal, kellaga 2h tasuta. Rand võrdlemisi lai ja sellise koduse Pärnu liivaga. Vees kive vähe, laine Kullipesa kardulapõld. Kui nüüd mõtlema hakata, siis olekski nagu Kullikas käinud, kuid ilusa männimetsa asemel oli taustaks liiklusest umbes Pirita tee, võsa vahelt ristiga uppunud laevale ostutav ingli monument, Laulalava kaar, Viru hotelli katus, kilu-karbi siluett ja sadamast väljuvad suured soomlastest punnitavad laevad. Mõnusalt teistmoodi!

Aga raisk, peab mütsid ja papud kapi sügavustest välja otsima. Külm selline, et peale 2.5h tundi ei tundnud hästi enam taldu…

8 thoughts on “Russalka, Obs-II 9m2

  1. Rääkisin Veixile ka telefonis sinu võrdlusest Russalka vs. Kullipesa, sai korralikult naerda! :D

  2. põhja tuulega väga hea koht. Meenub 2008 aasta, kui laksas puhanguti üle 20 m/s ja Kesaga kahekesi Russalkal type9, 7 m2 hullasime. Sügisel ikka lubab selliseid toredaid ilmasid ;:)

  3. No nüüd puhub terve nädala kõhutuult… kliima omadega pees siin Eestimaal. Kakumäe oli tõenäoliselt natuke mõnusam. Pool kiltsa selliseid ühtlasemaid suuri laineid, mille vahel väike flätikas tekkis. Külm oli tõesti… ei kipu enam sulistama niiväga ja ripuks heameelega niisama

  4. Buutsidega õnneks soojem sõita. Reims, sul kinnised või lahtised? Viimane kord hakkasid küll peale tunnist sõitu varbad külmetama mis sest, et neopreensokid all. Ühte võin öelda, et kui saapaga ära harjud, siis tavalise strapiga varsti ei oska. See ka suurim miinus minuarust.

  5. Mis RRD wakestyle laua mudeli nimi muidu on? PoisonCamo? Nad võiks miski vägeva põhjakanalitega laua tootmisesse võtta!

    Kinnise ninaga ikka, Ronix One 2009. Haa karta on, et sträppidega sõit pärast enam väga ei erruta :D Asko, sul LF laud ja lahtised?

  6. Jep, lfi veigilaud ja lahtised papud. Kui uuesti ostaks siis vist juba kinnised… palju seda suve ja ülisooja vett Eestis ikka on :)
    Tegelt strappidel eesti oludes ikka kõvasti eeliseid ja samuti uute asjade õppimisel on strap lihtsam. Aga jah, mina enam saabastest lahti saa :D