Pühap Mändjalas 10,5 obs 1,5h

Nädalavahetusel toimus RRD kevadlaager Mändjala surfiklubis (Kristi ja Kesa – neil on seal täitsa bueno surfiplace).
Tegin nädalavahetuse pooleks, et saaks perega ka koos olla ja läksin laupäeva lõunaks sinna.
Saaremaale jõudes paistis seal päike, vihm oli lahkunud mandrile, poisid olid sõrves tuult otsimas, kimasin säärde aga merel ei puhunud, kuuldavasti vaid vesi auras. Hiljem kuulsin, et mõned olid paksus udus siiski triibutada saanud.
Mändjalga tagasi, seal toimus grill, chill, kingituste jagamine, pildistamine ja siis nagu hakkas puhuma. Tark ei torma! Veidi ootasime, siis ikkagi varustus kokku ja kalips selga aga mis kadus oli tuul! Ta tuli vaid narrima. :D Chill jätkus, hiljem tegid poisid: Kesa, Kõrks ja Bountz korralikke poognaid Asko kaamera ja vanakooli hittide saatel. Õhtu pidulikuks lõpetamiseks toimus kõigil väike tuuning ja Divasse! Seal keerutati jalgu ikka poole öö/hommikuni.
Ja pühapäeval tuul enam ei narrinud, vaid lõunaks ta oligi kohal nagu 5 kopikat! Kõik kellel uni liiga magus polnud ja pilvine surf piisavalt apetiitne tundus, olid merel.

Mina siis 10,5sega poolteist tundi, puhus sideshore ja mul kulus ikka tükk aega, et aru saada kas tuul on hõre või olen mina liiga väsinud. Tund aega tundsin end kui jookseks maratoni ning siis läks tuul tugevamaks ja sõita oli nauditavam.

Kokkuvõttes oli väga lahe laager, sai kõvasti kajakat pandud ja chillitud, jalga keerutatud ja mis peamine surfitud! Voila´!
Tänud organiseerijatele: Kristile-Kesale ja Marjele-Margusele! Ja muidugi kõigile teistele nii meeldiva seltskonna eest! :)

Comments are closed.