Laulasmaa tunnike

Sama seis nage eile, et lõunatuul ja Laulasmaa sihiks. Ilm veel soojem ja lühike kalipso selga…….mõõõõnus ;) Tuul polnud just kiita ja sellega olin arvestanud, et 15 m2 läks täis. Enamus ajast olin overpoweris ja bootsid jalas. Hmmm viimasel ajal meeldib mulle aina rohkem valida suuremat lohet tugevama tuulega. Bootsid muidugi tahavad saada natuke rohkem ja maha kantida ka kergem. Kiteloope proovisin ka täna esimest korda saabastega, et 15 keerab ikka mõnusa hooga ;) Loopide jaoks muidugi vaja sellist 6-7 m/s, et kõrgust saada.
Hmmmm uus Obs toimib tugeva tuulega väga mõnusalt, et Pärnu võistlustel oli tuul kohati isegi 12-13 m/s ja mina sõitsin suure kolliga ;) Isegi Linda sai suure loomaga hakkama täna. Ilmataat tegi täna pulli ja keeras lõunatuule sujuvalt üle lääne loode suunaks. Pooltundi puhus veel teisest suunast ja lõpetas tööpäeva selleks ajaks, kui koolitus pidi hakkama :( GOPRO teeb ikka ilusat pilti :)

Comments are closed.