Vahekokkuvõte surfamises ;)

Hmm tundub, et ilmad lähevad aina hullemaks ja väga ei kisu enam vette :( Huvi pärast arvutasin natuke, et palju ma siis sõitnud olen nii talvel, kui suvel ja millised lemmik sõidukohad 2011 aastal. 2010 aasta kokkuvõte on veel tegemata, et sellega tegelen ka ;) 2010 aasta lõpus käisime Kuuba reisil tiimikatega. Sellest ma kirjutanud pole, et Reims tegi väikse video kokkuvõtte. Reis oli muidu väga bueno ja omapärane. Sõita sain 30/10 päeva ja tunde tuli umbes 17 h. See selleks, et need numbrid lähevad eelmisesse aastasse…ehheee  Soovitan muidugi soojalt Kuubale minna surfama, kuid tuulega peab vedama. Sõidkohad on üleprahi ja liiklus null merel :)

Välja joonistasin siis sellised numbrid, et lumel sõidupäevi 21 ja tunde 41. Lemmik koht vaieldamatult Jüri põld. Veel käisime matkasid tegemas Keilas ja Haljalas. Lohe suurus enamasti talvel 10,5 obs, kuid sekka ka 12 ja 7 m2 linnuke.

Midagi uut ka koolitamise vallas, et esmakordselt tegime suuremas mahus lohesurfi õppimist lumel. Minu tulemuseks 48 inimesele täiskoolitus……..pole paha ;)

Kevadel enne Eesti hooaja algust Käisime Bountzi, Eva, Vampsi ja Melliga Tarifal laagris. Ranno ja Kerli olid alates sügisest juba seal treenimas. Ilmadega meil vedas ja surfata saime 12/11 päeva. Korralik laager ikka ja tunde merel ligi 30 :)

Suvised tulemused siis sellised, et 71 päeva ja tunde 136 (07.10.2011 seisuga). See seis muidugi muutub, kuna aasta veel kestab ;) Esmakordselt kasutasin see suvi suurt lohet 15 m2 obs ja päevi kogunes kitele 23. Eesti suved on tuule poolest kehvakesed ja ilma suure kollita on väga raske. Lisaks sai tunde veel 7, 9, 10,5 ja 12 m2 linnukesed. 7 m2 nägi tõesti valgust alles sügisel, et suvel istus kenasti kotis. Lemmik sõidukohad suvel olid ; Kakumägi, Vääna, Laulasmaa, Pärnu, Lohusalu, Saaremaa. Esmakordselt surfasin näiteks Peipsi järvel, Naissaarel ja Pranglil ;)

Suvistest koolitamistest niipalju, et rekord tuli ka siin. 44 inimesele täiskoolitus + veel väiksemaid juhendamisi.  Järgmine hooaeg üritan rohkem aega pühendada endale ja koolitada natuke vähem. Kui lugeda kõik need koolitustunnid kokku, siis päris arvestatava aja olen teistele pühendanud ;)

Sellel hooajal võistlustel nii hästi ei läinud, kui eelmine hooaeg ja põhjusi võib otsida vähesest treenimisest. Freestyle on ikka mu väga suur kirg ja eesmärgid on püstitatud, mille nimel ma vaeva näen ja pisaraid valan. Selge on see, et hilevel trikke lukku saada on päris karm töö. Samas tunneli lõpus paistab väike tuluke ja seda ma jahin ;) Wakestyle on kõvasti peale tulnud ja bootsid on ka minu laual peal ;)

Uus passion minu jaoks on wave. Olen suuri laineid alati austanud ja natuke ka kartnud. Sügisel võtsin prooviks lainelaua, et temaga sõbruneda lähemalt. Juba esimesest sõidust sai selgeks, et oleme kokku loodud.

23 oktoober sõidan talvituma Dominikaanidele, Cabaretele koos Kristi, Kesa ja Kristjaniga. Hetkel on pilet ainult sinna ja tagasi tulen hiljemalt kevadel, kui nyyd kõik kenasti laabub ;)   Loodan väga, et saan soojal maal palju surfata, freestyle ja wave harjutada….ehheeeee  Ootan põnevusega juba reisi ja muidugi kutsun kõiki  tiimikaid Dominikaanidele külla…eeeheeee

TÄNAN MEIE TOREDAT TIIMI, ET HOIATE RRD LIPPU KÕRGEL JA IKKA SURFATE ! ;) TÄNUD MARGUSELE, KES MIND  TOETAB VARUSTUSEGA. SUVE SURFI ÜRITUSED OLID VÄGA LAHEDAD JA JÄRGMISEL HOOAJAL SURFAME JUBA UUE HOOGA EDASI ;) SURF ON LAHE JA ELU ON ILUS!!!

Sinna me siis läheme…

One thought on “Vahekokkuvõte surfamises ;)