Surf Eestis

Ilmad jälle soojemaks läinud ja lund veel näinud pole, vahel saab ka tunniks või kaheks vette nädala jooksul ja täitsa ilma haalarita kannatab sõita, tuulepuudust ei ole ja 7m2 on käigus. Väänas on vahel supertingimused, kus tuul puhub laineharja puhtaks ja laineliin on puhas, vahel aga vastupidi ja ainult valged mannapudrumäed, mis on ka head, ellujäämiskursuse tunnid! Järgmine nädal tahaks proovida seda müstilist Pakri wave-spoti, eks näis kuidas välja kujuneb. Sai ka eelmine nädal vahetatud haagise vastu jett, et see siis läheb suvest kasutusse.

2 thoughts on “Surf Eestis

  1. väga bueno, et selline massin meil suveks olemas. Tundub, et Eestis ei puhu vaid lausa tormab koguaeg. Millal muidu ise tuled siiapoole?

  2. Tormab siin tõesti tuul, kuid vette enam ei lähe sest varustus pakitud ja kuivatatud. Jälgin igapäev praegu lastminute pakkumisi, kuid ilmselt maandun puerto plata lennujaama 18.dets õhtul….