Täna tõmmatakse surfihooajale joon alla!

Kuigi tuult on enam kui küll ja lund pole veel kuskil, on aeg suve ja surfiga hüvasti jätta ning oma suuskadelt ja lumelaudadelt tolm ära pühkida!

Enne veel peab aga Eesti Purjelaualiit ja Eesti lohesurfiliit nagu kord ja kohus maha vägeva peo ja auhinnagala klubis Hollywood ja Kinos Sõprus.

„Lohesurf on hetkel kõige kiiremini arenev veespordiala maailmas ja võitnud miljonite surfarite südamed, räägib Margus Otsa Eesti Lohesurfi liidu juhatusest. “Ning kuigi lohesurfiga on tegeldud aktiivselt ainult viimased kümme aastat, siis on Eesti sportlased näidanud väga aktiivset suhtumist nii Eesti kui ka maailma tasemel – tegu pole pelgalt vee peal surfamise vaid chilli ja mõnusa elustiiliga,” räägib ta.

„Eesti Purjelaualiit on hooaja lõpetamist korraldanud üle 10 aasta,” toonitab Eesti Purjelaualiidu juhatuse liige Eero Kaasik. “Et jagame merd ja tuult lohesurfaritega, siis lõpetame hooaja ka sel aastal koos. Traditsiooniliselt autasustatakse Eesti Meistrivõistluste parimaid, antakse välja harrastajate auhinnad ja tänatakse ala arengule kaasa aidanud inimesi,“ avaldab ta.

Sel aastal jagatakse auhinnad välja kolmes kategoorias – Race, Wave ja Freestyle. Ning ei maksa muretseda, et nüüd ei saa pikalt surfata, sest lohesurfi saab harrastada ka talvel lume peal lumelauaga.

Peo algus on kell 22.30 ja auhinnagala Sõpruse kinos alustab kell 23.00. Sisse pääseb klubi Hollwood uksest. Piletihind on kuni südaööni 5€ ja pärast südaööd 8€. Kõigile, kes prindivad välja flaieri või registreerivad peo FB lehel, saavad sisse soodsamalt.

Surfirütme mängivad Sõpruse kinos DJ-d Surphy ja DJ Vunk (LENNUJAAM) ning pärast Club Hollywoodis DJ Critical (Mindnote Records, Big Bängers), TSR & Kaspar Leivo (Öötöö) ning MHKL & K-SEIN (Grind, DnbDub Promotion)

Pressiteadte link http://publik.delfi.ee/news/pidu/tana-tommatakse-surfihooajale-joon-alla.d?id=62627198

Comments are closed.