Snowkite ja C-kite

Murdusin siis lõpuks ja läksin vahelduseks ujumisele ka lumele. Poolteist kuud lohet ei ole puutunud ja mõtlesin, et lumele ikka ju ei roni enne reisu… aga ei suutnud kiusatusele vastu panna. Esmaspäev siis proovisin legendaarse Jüri põllu ära ning samuti Obsession Pro 9m2, et see lohe vajab tegelemist nagu päälinna peened tüdrukud, kuid käimasaades on päris head püssid.
Sai siis seal Jüris triibutatud edasi-tagasi… Lume peal ikka harjumatu sõita. Pühapäevaks leppisime matka kokku, millele eelnesid siis reede-laupäeva pidustused ja Jana sünnipäev ja õnne veelkord Janale ;)
Pühapäeva hommikul siis start Aivo bussiga Haljala põldude poole, kus matk siis toimus. Ütleme nii, et tuuletaha asi ei jäänud ja matk täitsa toimus. Tuul oli muidugi selles kohas sama tujukas nagu Viitna kõrtsu koristajatädi, kellel on kurjad koerad (kes pole ketis) (Aivo lubas ketti panna) ning vahepeal mõni selline tuuleauk, et lohe kukkus alla. Eks see üle 10m/s tuulega ongi selline lugu tihti. Matk oli tore, seltskond hea ning Viitna kõrtsu seljanka väga hea. Minujaoks lõppes päev Laitse rallikrossirajal jäärajal karti sõites, et jälle üks huvitav kogemus juures! Tuult!

Comments are closed.